Outland Games Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed Deluxe és Collector’s Editions kiadások

A várva várt új videójáték Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed még ebben az évben megjelenik, az Outright Games, a videójátékok globális kiadója izgatottan mutatja be a Deluxe és Collector’s Editions teljes részleteit, amelyek kifejezetten a Nintendo Switch™ és a PlayStation 5 konzolokra érkeznek.

A játék a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem című kasszasikerfilm eseményeit követően játszódik, a közelgő akciódús 3D Brawler/Platformer még több mutáns káoszt kínál majd a rajongóknak, a Deluxe és a Collector’s Editions pedig exkluzív TMNT-témájú gyűjteményekkel lesz tele.

Az ikonikus hősök előtt tisztelegve, a rajongók egy radikális művészeti könyvet és válogatott kitűzőjelvény csomagot kapnak majd a kezükbe, mindkettő A Deluxe Edition 4 tematikus kulcstartót és egy egyedi Steelbook-borítót is tartalmaz. A Collector’s Edition tele van a szezonbérlethez való hozzáféréssel, amely a megjelenés után még több fantasztikus tartalmat kínál, valamint exkluzív gyűjtői tárgyakkal, többek között egy ikonikus pizzafurgon-szoborral, egy meglepő LED-es pizza-táblával és még sok mással, mindez egy hihetetlen gyűjtői dobozban!

Készülj fel a New York-i pusztításra, a testvérek szerepében, szóló vagy 2 játékos kooperatív módban. Engedd szabadjára egyedülálló nindzsa képességeiket, hogy helyreállítsák a békét, és megakadályozzák, hogy az újonnan kialakult ember-mutáns kapcsolat a süllyesztőbe kerüljön.

Exkluzív Nintendo Switch és PlayStation 5 változatban, a Deluxe Editiont a Walmartnál, a Collector’s Editiont pedig a GameStopnál rendelheted elő, amíg a készlet tart.

Teljes körű részletek a
tartalmakról és árakról alább:

Deluxe Edition – $59,99 / £54,99 / €59,99

Tartalmazza a következőket:

Exkluzív
Steelbook
4 kitűző
Jelvények
4
Kulcstartók
Artbook

Collector’s Edition – $199.99 / £219.99 / €249.99

Tartalmazza a következőket:

Szezon
Bérlet
Pizza járgány
Szobor
LED
Tábla
5 kitűző
Jelvények
4
Felvarrók
Egér
Szőnyeg
Notebook
Toll
Artbook
Poszter
Matricák
Gyűjtői doboz

TMNT-00-scaled-800-1
TMNT-01-scaled-800-1
TMNT-03-scaled-800-1
TMNT-04-scaled-800-1
TMNT-05-scaled-800
TMNT-06-scaled-800
TMNT-07-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.