Irattár

Az oldalhoz kapcsolódó saját anyagok gyűjtőhelye

================================================================================

Filecardok:

(Roberto készítette)

Zartan II Spirit II

(Black Team Comics készítette)

Lonzo R. Wilkinson (Stalker) II Titkosítva (Snake Eyes) II Tommy Arashikage (Storm Shadow) II Scarlett II Snake Eyes

POC Beachhead II POC Alley Viper II POC Croc Master II POC Low-Light II POC Firefly II POC Snowjob II POC Zartan II POC Spirit Ironknife

================================================================================

A 3. Szegedi Képregényfesztivál G.I. Joe előadásának anyaga:

Szöveg
Diavetítés

================================================================================

Renegades rajzfilm eddig elkészült magyar feliratai:

01. The Descent part 1
02. The Descent part 2
03. The Package
04. The Return of the Arashikage part 1
05. The Return of the Arashikage part 2
06. Homecoming part 1
07. Homecoming part 2
08. Rage
09. Dreadnoks Rising

================================================================================

Nyomtatható matricák(köszönet Gecko-nak):

Matricák 1

Matricák 2

================================================================================

Mini Cobra Missile HQ szken:

600 dpi>>

1200 dpi>>

14 comments

 1. Tavasszal egy képregény- és játékbörzét is tervezünk Szegedre…akit érdekel, jelezze!

  Szegedi képregény- és játékbörze 2012

  Sokan értesülhettek már a szegedi képregényfesztiválon arról, hogy 2012 tavaszára egy újabb szegedi képregényes esemény, egy képregénybörze megrendezése is szóba került.
  Egy szórólapot osztogattunk, az erre vonatkozó felhívással.
  Először is megjegyeznénk, hogy NEM a Somogyi-könyvtár rendezné az eseményt, ahhoz annak semmi köze! Egyszerűen csak a képregényfesztiválon adódott a legjobb lehetőség arra, hogy felhívjuk a képregények iránt érdeklődők figyelmét egy ilyen rendezvényre.
  2012 tavaszán lenne ez az összejövetel, olyan időpontban, amikor nem ütközik semmilyen más hasonló programmal. Csak a tanév ideje jöhet számításba, hogy az itt tanuló kollégisták is el tudjanak jönni arra. A tanév végeztével ugyanis sokan hazautaznak, adott esetben dolgoznak valahol, s nem biztos hogy a börze miatt visszajönnének Szegedre.
  Mivel az év második felében már van egy szegedi képregényes találkozó (a Szegedi képregényfesztivál), így nem szeretnénk „rászervezni” arra még egyet. Legyen egy ilyen jellegű találkozó az év első felében (ha akarjátok), egy pedig már van a második felében!

  Kinek rendeznénk a börzét?
  A válasz egyszerű, MINDENKINEK! Legyen az akár az amerikai (szuperhősös vagy felnőtteknek szóló komolyabb) képregények rajongója, legyen az akár a magyar vagy nyugat-európai (belga, francia stb.) komikok szerelmese, vagy éppen a mangák elkötelezett híve és lehetne még folytatni a sort.

  Képregénybörze:
  Nyilván, mint minden hasonló összejövetelen itt is a képregények csere-beréje, vétele és eladása kerülne előtérbe.
  Minden féle és fajtájú képregényt (legyen az akár „házi készítésű”, szerzői kiadású képregény vagy manga, ősrégi újságokból kigyűjtött képregények vagy nemrég megjelent képregénykötetek stb.) lehetne árusítani, függetlenül attól, hogy mi a nyelvük (magyar, amerikai, japán stb.).
  Nemcsak képregények jöhetnek számításba hanem minden képregényhez kötődő dolog is: poszterek, kártyák, játékfigurák, matricák, videokazetták, cd-k, dvd-k, könyvek, ruházati dolgok és amit még el tudtok képzelni.

  Játékbörze:
  Hogy kicsit bővítsük a kört és izgalmasabbá tegyük a dolgot, nem képregényes vonatkozású játékok csere-beréjére, árusítására is lehetőség nyílik. Nemcsak a hagyományos értelemben vett játékokra lehet gondolni (pl.: társasjátékok, játékfigurák stb.) hanem szerepjáték-könyvek és -kártyák, számítógépes-, playstation-, xbox- játékok is színesíthetik a kínálatot. Természetesen a felsorolás nem teljes körű, így még sok más is számításba jöhet.

  E mellett engedélyezzük még nem képregényes vonatkozású könyvek, cd-k, dvd-k árusítását is (a pornográf jellegűeket kivéve).
  Csakis jogtiszta kiadványokkal szabad „kereskedni”!

  Hogy ne csak az „üzletelésről” szóljon a börze adott esetben szívesen rendezünk egy kis kiállítást is, valamint 1-2 program megszervezése is szóba jöhet, attól függően, hogy mennyi hely áll majd a rendelkezésünkre.

  Belépti díj / Árusítási díj
  Mivel a termek bérlete pénzbe kerül, így sajnos belépti díjat kell szednünk. Nyilván nem horror összegű díjat akarunk begyűjteni, ami mindenkit elriaszt.
  Aki árusítani szeretne, annak a belépti díjon felül még bizonyos összeget fizetnie kell majd, amelyért cserébe asztalt és széke(ke)t kap.
  Hogy ezek a díjak milyen nagyságúak lesznek, még nem tudjuk. Ez csak a helyszín lefoglalása után fog kiderülni.

  Megrendezzük-e?
  Csak kellő számú érdeklődő esetén szerveznénk meg ezt az összejövetelt. Hogy mennyi lenne ez a szám, még nem tudjuk.
  Arra kérnék mindenkit, hogy a kepregenyborzeKUKACfreemailPONThu e-mail címre jelezze részvételi szándékát, ha érdekelné egy ilyen rendezvény.
  Erre főleg azért van szükség, mert jó lenne tudni, hogy kb. milyen nagyságú helyiséget keressünk/béreljünk ki. Nyilván fölösleges egy tornacsarnokot lefoglalni, ha csak 5-10 ember jönne el. De az sem lenne éppen a legjobb, ha egy pici teremben zsúfolódnánk össze.
  Fontos tényező az is, hogy a belépődíj szedése mennyire befolyásolja a részvételi szándékot, tehát akkor is eljönne-e az adott illető ha fizetnie kell belépti díjat vagy sem.
  Ugyancsak jó lenne, ha jelezné mindenki, hogy szeretne-e árusítani is vagy csak „nézelődni”, beszélgetni jönne el. Pozitív elbírálásban részesül az, aki előre jelzi, hogy szeretne asztalt foglalni az eseményre, így ezeknek az eladóknak biztos helyük lesz a börzén, ellentétben azokkal, akik a helyszínen jelzik azt, hogy asztalt kérnének a korlátozott kapacitású teremben.
  Látjátok, nem kis kérdésekben kell döntetni.
  Összeállítottunk már nagyjából egy kérdőívet, amit elküldenénk minden érdeklődő e-mail címére, hogy minél jobban fel tudjuk mérni az igényeiteket. Arra küldenénk meg minden fontosabb információt is, ha haladunk valamerre a börze szervezésével. Hogy lesz-e ilyen, az csak rajtatok múlik, mi felkínáltuk a lehetőséget.
  Az e-mail címeteket nem fogjuk senki másnak átadni, csak akkor fogunk írni, ha nagyon szükségszerű, nem fogunk senkit sem feleslegesen zaklatni!

  Megkérnénk mindenkit, hogyha teheti, népszerűsítse, terjessze az esemény hírét!
  Amennyiben vannak olyan ismerőseitek Szegeden vagy Csongrád megyében (de lakjanak akár a környező megyékben vagy távolabb, sőt akár a határon túl is), akiket adott esetben érdekelne ez a szegedi börze, kérjük nekik is szóljatok!

  Minden további kérdést és javaslatot szívesen fogadunk a megadott e-mail címen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.