A G.I. Joe filmötlet – Amiről csak cikkeztek, de vélhetően nem igaz

A Full Circle oldalon jelent meg, még április elején egy cikk, miszerint készülget egy film, amiben Philip “Chuckles” Provost lett volna a főszereplő, aki addigra feladta munkáját a Joek berkein belül, de amikor egy végzetes szerencse lehetőséget ad a Cobráknak, hogy mindörökre megszabaduljanak a Joektól, újra ringbe száll.

forrás: imagespop

Tomax és Xamot az “Idő kereke” nevű szuperfegyverrel a jövőbe utazhat és így olyan felszerelésekre tehetnek szert, amit a jelen időben még nem ismernek – könnyű célponttá téve a Joekat. A kiszolgáltatott csapat nem bízik Chuckles-ben, így saját maga köré gyűjti a barátait, és Helix, Jinx, Snake Eyes és Wild Bill segítségével megindulnak a rosszfiúk nyomába.

Olyan nagyobb nevű színészeket tartanak a listán a Paramountnál, mint Sebastian Stan, Tom Hiddleston és Alexander Skarsgard.

forrás: thefwoosh

Ezek csodásan hangzik, de sajnos a Cinema Con-on semmi ilyen nem hangzott el. Másrészt nem kicsit hasonlít az alapsztori – legalábbis a karakterek – tekintetében az első két Cobra mini képregényre, melyekben Chuckles-nek alá kellett merülnie a bűnözők közt és erősen meggyűlt a baja az ikrekkel.

Nektek mennyire tetszene egy ilyen típusú film, ha mégis elkezdenének foglalkozni vele?

 

One comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.