Hiya Toys EXQUISITE MINI G.I. Joe Series Dusty – Sajtóanyag

Most az EXQUISITE MINI Series 1/18 Dusty akciófigura a G.I.Joe-ból készen áll a bevetésre!

Dusty, akinek valódi neve Ronald W. Tadur, egy elkötelezett és magasan képzett sivatagi katona, aki a legzordabb sivatagi környezetben történő túlélésre és harci műveletekre specializálódott. Hűtőszerelőként dolgozott Las Vegasban, szabadidejében pedig sivatagi ökológiát tanulmányozott. Dusty kiváló nyelvérzéke, vezetői képességei és a sivatagi hadviseléssel kapcsolatos széles körű ismeretei a G.I. Joe nélkülözhetetlen tagjává teszik.


Ez a vadonatúj Dusty akciófigura 10,5 cm magas. A G.I.Joe eredeti megjelenésén alapuló, khakiszínű egyenruhát viselő, sivatagi csizmával kiegészített figura a modern megjelenést ötvözi a klasszikus érzéssel. Egyenruhája taktikai hevederekkel, övvel és combtáskával rendelkezik, esaily különböző taktikai felszereléseket és eszközöket hordoz, mint, a barna arcfestéssel együtt mind növeli hatékonyságát a sivatagi harcban.
Ami a tartozékok, Dusty jön 1x puska (egy bipod a lövés a fekvő helyzetben), 1x kés, 2x szemüveg, 1x sisak, 1x hátizsák,és több, minden finoman maratott még a 1/18 méretarányban, további 2x cserélhető kéz alkatrészek, amely lehetővé teszi, hogy újra a különböző beállításokkal foglalkozzunk.
Továbbá, egy exkluzív G.I. Joe sorozatú bemutató alapot is tartalmaz, amely egy lövésekkel összekarcolt talajt szimulál, szétszórt lövedékekkel és törmelékkel, lehetővé téve, hogy otthonod kényelmében is valósághű csatatér hangulatát teremtsd meg!

Megjelenési idő: 2025 első negyedév
Ár: 24.99 dollár

Dusty-02-scaled-800
Dusty-03-scaled-800
Dusty-04-scaled-800
Dusty-05-scaled-800
Dusty-06-scaled-800
Dusty-07-scaled-800
Dusty-08-scaled-800
Dusty-09-scaled-800
Dusty-10-scaled-800
Dusty-11-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.