Super7 G.I. Joe S.N.A.K.E. Armor – Crimson Variant verzió

Az alábbi képeken látható az új G.I. Joe S.N.A.K.E. Armor – Crimson Variant a Super7-től, melynek javasolt kiskereskedelmi ára 124,99 dollár.

Mintha a Cobra S.N.A.K.E. Armor fegyver nem lenne elég ijesztő, képzeld el, hogy ezzel a vérvörös változattal találkozol a csatatéren. Húúha! Ez a mozgatható, 11 inches Hasbro Pulse exkluzív G.I. Joe Super Cyborg Cobra S.N.A.K.E. Armor piros színben érkezik, amely a régi játék brit változatán alapul, négy levehető lemezzel, amelyek felfedik Cobra egyik legfenyegetőbb fegyverének belső működését, valamint az azt működtető Cobra Trooper-t. Ezen kívül cserélhető lángszóró, rakétavető, géppuska és power claw fegyvertartály tartozékokkal is fel van szerelve, így rengeteg harci tűzerő áll rendelkezésre! Biztos, hogy pirosan forognak majd a szemeid, ha kihagyod ezt a G.I. Joe Cobra S.N.A.K.E. Armor Super Cyborgot a gyűjteményedből!

A Cobra S.N.A.K.E. Armor brit változata ihlette.
11 inch méretarányú, artikulált akciófigura
Különleges JoeFest Edition színváltozat
Tökéletes ajándék minden Cobra rajongó G.I. Joe gyűjtőnek; gyűjtsd össze a Super7 G.I. Joe akciófigurák, kiegészítők és ruházati cikkek teljes választékát!

Crimson-01-scaled-800
Crimson-02-scaled-800
Crimson-03-scaled-800
Crimson-04-scaled-800
Crimson-05-scaled-800
Crimson-06-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.