JoeFest 2024 – Fresh Monkey Fiction 1/12 Operation: Monster Force, C.O.P.S. és több megjelenés

A Fresh Monkey Fiction és Joel, a BigBadToyStore.com-tól ma tartott egy panelt a 2024 JoeFest találkozón, ahol számos új figurát jelentettek be, köztük azt, hogy elindítják a C.O.P.S. 1/12-es vonalát. Bulletproof lesz az első figurák. A Chicken Fried Toys 4 inches figurákat is készít a C.O.P.S.-nek. Holnap a JoeFest alatt Bulletproof is ki lesz állítva.

A teljes panelt alább láthatjátok. Beszéltek az Eagle Force-ról is, amelyből az elmúlt 8 évben több mint 100 különböző figurát készítettek. Eagle Force Classics-ot készítenek, ami a 80-as évekbeli vonalat veszi alapul, és 4 inches formában, arany öltözékben adja ki őket. Agents of Impossible, ami a 70-es években játszódik, és Eagle Force Returns, ami a modern vonal.

A Liberty Legion a modern szuperhős vonaluk. A 40-es évek képregényeiből vették a köztulajdonban lévő karaktereket, és modernizálták őket.

Az Eagle Force 4 inches figurái folytatódnak. Captain Eagle The Leader és Blockade S.W.A.T. Commander. Továbbá The Arrow aki egy mesterlövész és C.L.A.W. Commando aki városi gyalogos.

4 inches Operation: Monster Force Vámpírkatona és Bűnöző.

4 inches The Blade Cuts Both Ways Sonny Yen A.W.O.L. Soldier és Rockwell Tactical Mission Ninja Tooper.

4 inches Voyager Hellion Intergalaktikus fejvadász és a csillagparancsnokok Coco őrnagya, aki egy majom.

Beszéltek arról, hogy mennyire fontosak az előrendelések a figuráikra. Ha nem kapnak elég előrendelést valamire, akkor nem tudnak továbblépni vele. Mivel sok idő telik el az előrendelés és a megjelenés között, meghallgatják a fogyasztók visszajelzéseit, és változtatásokat tudnak eszközölni.

Kickstartert csinálnak egy képregényhez. Justin Bell írt egy 10 oldalas képregényt. Ha a sikerül finanszírozni a képregényt, akkor feloldanak még pár karaktert a képregényben, Blackrope-ot és Shortstop-ot.

A Longbox Heroes 2. hulláma tartalmazza Arthur-t a The Tick-ből, Christine Spar-t a Grendel-ből, Kevin Matchstick-et a Mage-ből, Equipped For Safety-t a Madman-ből és Grendel Prime-ot a Grendel-ből. További figurák is érkeznek majd.

A Naughty Or Nice Santa’s Sleigh idén érkezik. Emellett Joel a BBTS-től szeretné kiterjeszteni a vonalat más ünnepekre is, mint például a húsvéti nyuszi.

Order Of The Crimson Moon, ami a rosszfiúk vonala. Ez a Kickstarted nagyon gyorsan finanszírozottá vált. A 2. hullám fejlesztés alatt áll, ami jófiúk lesznek. A vonal a 70-es években játszódik.

Operation: Monster Force és most kezdik a 2. széria figuráinak gyártását. A 3. sort bejelentették, de nem lesz előrendelhető, amíg az 1. hullámot el nem szállítják. Operation: Monster Force Kiloworg Night Hunter (Deluxe) figura ma előrendelhetővé vált a BBTS-nél.

A 4. hullám is fejlesztés alatt áll Shurukahn és Chatsworth figurákkal. A 4. évadban lesz az első két női figura is a sorozatban Piroska és Harker ügynök személyében.

A bejelentettek egy új vonalat Soldier of Fortune néven, amely a testreszabást kedvelőknek szól majd. Close Combat Operative különböző színekben, valamint The Saboteur és The Agent is szóba került. Ebben a vonalban is lesznek fegyvertartozék szettek és fejcsomagok. Szeretnének egy valódi arcszőrös fejmodellt készíteni.

Joefest-01-scaled-800
Joefest-02-scaled-800
Joefest-03-scaled-800
Joefest-04-scaled-800
Joefest-05-scaled-800
Joefest-06-scaled-800
Joefest-07-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.