Batman: Caped Crusader – Hivatalos előzetes

A Prime Video közzétette a hivatalos előzetest a Warner Bros. Animation, a Bad Robot Productions és a 6th & Idaho várva várt új animációs sorozatához, a Batman: Caped Crusaderhez. A sorozat augusztus 1-től, csütörtöktől kezdve kizárólag a Prime Videón lesz elérhető világszerte több mint 240 országban és területen.

A sorozat főszereplői: Hamish Linklater (Éjféli mise, The Big Short) mint Batman/Bruce Wayne, Christina Ricci (Yellowjackets, The Lizzie Borden Chronicles) mint Macskanő/Selina Kyle, Jamie Chung (Stone Cold Fox, Junction) mint Harley Quinn/Dr. Harleen Quinzel, és Diedrich Bader (Harley Quinn, Better Things) mint Harvey Dent/Kétarc, valamint a sztárfellépők mellett Minnie Driver, Mckenna Grace, Eric Morgan Stuart, Michelle C. Bonilla, Krystal Joy Brown, John DiMaggio, Paul Scheer, Reid Scott, Tom Kenny, Jason Watkins, Gary Anthony Williams, Dan Donohue, David Krumholtz, Haley Joel Osment és Toby Stephens.

A Batman: Caped Crusaderről

Üdvözöljük Gotham Cityben, ahol a korruptak száma meghaladja a jókét, a bűnözők elszabadulnak, a törvénytisztelő polgárok pedig állandó félelemben élnek. A tragédia tüzében kovácsolt, gazdag társasági ember Bruce Wayne egyszerre válik többé és kevésbé emberivé – a BATMAN-né. Egyszemélyes keresztes hadjárata váratlan szövetségeseket szerez a rendőrségen és a városházán belül, de hősies tettei halálos, előre nem látott következményekkel járnak.

A sorozat a Batman-mitológia újragondolása J.J. Abrams, Matt Reeves és Bruce Timm vezető producerek látásmódján keresztül. A DC karakterein alapuló Batman: Caped Crusader a Warner Bros. Animation, Abrams Bad Robot Productions és Reeves 6th & Idaho produkciója. Abrams, Reeves és Timm mellett a Batman: Caped Crusader executive producerei Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich és Sam Register.

Batman-Caped-Crusader-01-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-02-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-03-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-04-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-05-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-06-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-07-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-08-scaled-800
Batman-Caped-Crusader-09-scaled-800
batman-caped-crusader-xlg-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.