Lone Coconut Entertainment Earth Exclusive Plunderstrong Fawn Roam figura

Az alábbiakban látható az Entertainment Earth-en keresztül az új Lone Coconut Entertainment Earth exkluzív Plunderstrong Fawn Roam 1:12 méretarányú akciófigura, és már előrendelhető!

Plunderstrong Fawn Roam 1:12 méretarányú akciófigura – Entertainment Earth exkluzív:

Entertainment Earth exkluzív! Indulj el egy rendkívüli kalandra a Plunderstrong Fawn Roam 1:12 méretarányú akciófigurával, a páratlan erejű és kecsességű misztikus lénnyel. Ez az exkluzív gyűjtői figura megragadja Roam lényegét, amint a vadonban járja a zabolátlan vadont, bogyók és gyümölcsök után kutatva hegyvidéki otthonának zord terepén.

Fedezd fel Roam nyugodt szentélyét a fenséges hegyek lábánál, ahol harmonizál a természet ritmusával, és keveredik patái taposásának és a vadonban visszhangzó bongó hangjainak igéző hangjaival. De vigyázz, mert ha megzavarod a nyugodt áramlását, akkor lelepleződik a valódi ereje – a vastag bundája alatt rejtőző megállíthatatlan erő.

Roam bundája alatt félelmetes testalkat rejtőzik, hatalmas, hullámzó izmokkal büszkélkedve, amelyek képesek fákat kitépni páratlan könnyedséggel. Erőssége nem ismer határokat, ha provokálják, így félelmetes ellenféllé válik bárki számára, aki kihívja őt.

Mégis, azok számára, akik elég merészek ahhoz, hogy elnyerjék a bizalmát, Roam páratlan erejű, hűséges szövetségessé válik. Köss köteléket ezzel a csodálatos teremtménnyel, és fedezd fel fékezhetetlen szellemének titkait.

De ez még nem minden! Az Entertainment Earth Exclusive, Plunderstrong Fawn Roam 3x cserélhető fejjel van felszerelve, mindegyik mágnessel a könnyű cserélhetőség érdekében. Ezen kívül tartalmaz egy pár nyitott és egy pár markoló kezet is, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármelyik kirakatban bemutathasd sokoldalúságát, valamint 2x bongót és egy kardot is!

Merülj el a vadon csodájában, és egészítsd ki gyűjteményedet egy csipetnyi féktelen szépséggel az Entertainment Earth exkluzív darabjával: Plunderstrong Fawn Roam 1:12 méretarányú akciófigurával. Készülj fel egy olyan kalandra, amilyen még nem volt, és szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

Fawn-00-scaled-800
Fawn-01-scaled-800
Fawn-02-scaled-800
Fawn-03-scaled-800
Fawn-04-scaled-800
Fawn-05-scaled-800

[ToyNewsI]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.