Masters of the Universe – Ez nem reboot, ez maga a folytatás!

A következő cikk a Fatherly oldalról származik, annak fordítása alább olvasható.

Képzeljünk el egy rajzfilmsorozatot, amit szerettünk régen. Azt is képzeljük el, hogy ez a nyolcvanas évekből származik. Most pedig képzeljük el, hogy hamarosan ez a rajzfilm onnan folytatódik, ahol évtizedekkel ezelőtt abbahagyták. Ha ebből még nem ismertünk rá, akkor bizony a Masters of the Universe rajzfilmről van szó. Arról a He-Man folytatásról, amit Kevin Smith fog igazgatni. Az Anaheimben lévő Power-Con nagy bejelentése volt, hogy a MOTU: Revelation címet viselő projekt révbe ér és beteljesíti a régmúlt félbevágott történeteit.

A Netflixre fog érkezni a sorozat, ami manapság egyáltalán nem rossz jel! Sőt, a beharangozó alapján egész pontosan a régi Filmation széria felderítetlen történeteit kaphatjuk meg.

“Nincs értelme lebontani ezt az egészet, hogy valamit a nézőknek bemutathassunk. Ez úgy jó, ahogy van. Amikor belefogtunk, úgy voltunk vele – haladjunk csak a klasszikus hangulattal és ötletekkel. Ez szöges ellentétben áll azzal, amit She-Ra-val műveltek az elmúlt évben, amely komplett rebootot kapott rajzfilm formában. A gyerekek pedig imádják és így biztosított a jövője. Kevin Smith viszont más irányt választott, amikor ebbe a projektbe fogott, minden bizonnyal, hogy az idősebb rajongókat is kiszolgálja!

Az interjú pedig itt nézhető:

[forrás]

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.