Major Matt Mason – A Mattel játékfigura karakter filmet kap Tom Hanks szereplésével!

Egész pontosan a 60-as évek 12 inches világának egyik kultikus alakja volt Major Matt Mason, és a Mattel gyártásában komoly sikereket értek el a játékokkal. Akiva Goldsman írja a forgatókönyvet, és a Paramountnál fogják majd kiadni.

Érdekesség, hogy a két férfi már dolgozott együtt a Da Vinci Code idején, és most ismét hasonló felállásban tálalhatnak egy nagyra törő történetet. A Mattel Films pedig szintén besegít a munkálatokba.

Az űrverseny kellős közepén, 1966-ban mutatták be a gyerekeknek szánt karaktert, aki egy asztronauta volt – így próbálva hatni a fiatalok világára. A kinézetét több helyről is mintázták, így a Life magazin, az Air Force magazin és több más, az űrrel és a repüléssel kapcsolatos folyóirat megfelelő fotóit vehették még alapul.

forrás: Den of geek

Tom Hanks még 2012-ben került közelebb ehhez a filmötlethez. Akkor még Robert Zemeckis-t bízták meg a rendezéssel, és az akkor éppen minden csatornát betöltő 3D-módszerrel akarták elkészíteni, azonban végül nem sikerült minden részletről megegyezni. Tom Hanks és Graham Yost közösen írták a forgatókönyvet és akkor úgy tűnt, a Universal lehet a befutó.

[The Wrap]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.