Sienna Miller arról, miért érezte totális katasztrófának a Rise of Cobra filmet

Még mielőtt szétszednénk őt a fentebbi címet illetően, érdemes végigolvasni, mit nyilatkozott a Forbes oldalnak. A teljes cikket amúgy itt olvashatjátok, de a kiragadott részlet a legérdekesebb.

Az American Snipertől eltekintve, mely Oscar-díjas alkotás, és rengeteg pénzt hozott a konyhára, a másik pénzporszívó, amiben játszott a Rise of Cobra volt, mely nem győzte meg a kritikusokat, mégis világszerte 302 millióval gazdagította a gyártót és egy félig-meddig folytatást is tető alá hoztak.

“Tessék?” válaszolt vissza Miller, amikor ecseteltem, hogy én láttam mindkét Joe-filmet. “Várjunk csak, ezek szerint volt második része is? Ahhoz engem meg sem kerestek.” Egyáltalán nem lenéző reakcióként kell értelmezni, inkább saját magára próbált reflektálni, ahogy a következőkben is ezt tette. “Vannak olyan szerepek, amik egészen jól állnának nekem, és vannak, amik a gyerekemnek is nagyon tetszenének. Ilyeneket azonban még nem ajánlottak fel nekem. Nyitott vagyok az effélékre is. Tudom magamról, hogy mit tudok eljátszani és mi az, amihez nehéz lenne engem társítani. Nem lett volna szabad egy képregényes főgonoszt eljátszanom. nem vagyok sem magas, sem pedig erős. Persze belülről talán képes lennék megjeleníteni, de nem tudok úgy elsütni egy fegyvert, hogy ne pislogjak közben. Fizikálisan nem vagyok túl fenyegető személyiség. Ezért volt a kezdetektől az egész jelenlétem egy totális katasztrófa.”

forrás: femalevillains

Ami azt illeti, valóban érdekes választás volt erre a szerpere, hiszen Baroness-t kicsit máshogyan ismertük meg, de ez a hozzáállás és önreflexió azért megér egy kalapemelést, amikor a stáb másik fele gyakorlatilag porig alázta (időnként jogosan is) a filmet és az alkotókat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.