Cobra B.A.T. mock-up – Amit először láthattunk

Minél több információ kerül elő arról, hogy hogyan képzelték el a figurákat, annál izgalmasabb összerakni az apró részleteket. Legutóbb például az egyik brossúrában szereplő “placeholder” azaz helyettesítő figurák egyikéről esett néhány szó. Ez pedig pontosan az egyik kedvenc seregépítő, a BAT egyik korai verziója. Az inserten jól látszik, hogy egy vaskos, teltebb karakter, egészen más sisakkal és talán még a kézfejek sem teljesen ugyanolyanok, mint amik a végső terméken láthatók.

Ehhez később csatlakozott Steve Wagner és megmutatta a birtokában lévő negatívot, mely pontosan az a tekercs, amiből a végső fotókat készítették.

Kirk Bozigian hozzátette, hogy a termékreklámokhoz a bevett szokástól eltérően 1:1 méretű figurákat használtak, vagyis a kézzel festett figurák Bondo-val vagy dental acrylic műgyanta – tőmítőanyag segítségével készültek. Ehhez pedig vegyük hozzá, hogy már meglévő bakról származó figurán kísérleteztek, ehhez nem alkottak újat.

Dan Klingensmith pedig két fényképet mutatott a polaroid gyűjteményből, amin az első igazi prototípusa látszik a figurának. A fejet érdemes megfigyelni, illetve ez konkrétan egy 2Up figura, azaz 2:1 arányú minden egyes porcikája.

S ha már itt tartunk, ugyanebből az insertből figyeljük meg Hawk átfestett sisakját, vagy éppen Leathernek érdekes camo festését és más színű fegyverét is…[Steve Wagner, Dan Klingensmith, Peter Cilleborg Karlsen, Kirk Bozigian]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.