Hadi krónika 02-17

Hírek a G.I. Joe világából.

Az éves Investor Day-en a Hasbro beszélt terveiről és habár az egyik legnagyobb hír az volt, hogy nem folytatják a Bay univerzum filmeket, hanem egyfajta rebootot kap majd a franchise, egész pontosan a Bumblebee spinoff alkotást követően, esett pár szó a G.I. Joe filmről is, mely továbbra is 2020-ra van ütemezve.

Továbbá biztosan ismeritek a hírt, hiszen felkerült a csoportba, miszerint a Kotobukiya cégcsoport is invesztált a G.I. joe licencbe és a Bishoujo szériában fognak megjelenni szobrok. Ez a sorozat eleddig népszerű volt, számos Marvel, horror és egyéb karaktert is felhasználtak alapanyagként. Azonban azt érdemes tudni, hogy ezek a szobrok általában túlszexualizált, animés beütésű arccal megáldott figurák, és bár az mindig jó, ha konkrétan a brand szem előtt van, de erősen kétségeim vannak afelől, hogy ez elnyerheti a tetszését konkrétan a Joe-rajongók többségének. Minden kiderül majd idővel.

Ami pedig szintén érdekes hír, hogy megerősítette a club, hogy nem adnak ki másik Hardball figurát, tehát az FSS 8-ban nem lesz ilyen figura. Illetve, hogy Sgt. Slaughter nem lehet jelen szerződés ütközés miatt, illetve, hogy Sgt. Smasher egy teljesen új karakter lesz.

[hisstank, joeclub]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.