Bombahír! – A Power Rangers licenc mostantól a Hasbronál van

Bennfentesek tudni vélték, hogy valami nagyobb mozgás van a Hasbro háza táján, ám míg a többség megint a Mattelre gyanakodott, most kiderült, hogy Haim Saban dicső licencét nyerték el a Bandai America ellenében, mely a legutóbbi 15 évben terelgette a brandet. Most a Hasbro lesz a hivatalos terjesztő az egész világon, Japánt és néhány más ázsiai országot leszámítva. Ez hatalmas potenciálokat rejt egy olyan franchise esetében, ahol 1993 óta folyamatosan készítik a sorozatokat és már 900-nál is több rész, illetve több egész estés film gyarapítja az univerzumot.

Ráadásul a hivatalos médiareferenciában említettek egy olyan kitételt is, hogy ha megfelelő állapotba kerül a játékok kiadása, akkor akár a későbbiekben az egész Power Rangers brandet teljesen fel is vásárolhatja a Hasbro. Ez megint egy hatalmas lépés volna és bizony rengeteg rajongót nyernének.

Az első hivatalos Hasbro termékek 2019-ben jelennének majd meg és a népszerű márka akár egy olyan előrejelzés is lehet, hogy 2020-ban a Star Wars licenc megújítására nem fog sor kerülni, így mindenféle egyéb márkákat próbál addig még bezsebelni, illetve felhozni a Hasbro, hogy egy megújuló palettával további gyarapodást érhessenek el.

forrás: toyark.com

[toyark]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.