4th of July – leárazások a közelgő ünnep alkalmából

Ha valaki összegyűjtött egy kis pénzmagot és tud rendelni Amerikából, most itt a nagy alkalom. Több bolt és webshop is nagy leárazásokkal várja a vásárlókat.

A HasbroToyShop ebay oldalán már most vannak leárazások, mint például a Y-Wing Scout ($7.49), Darth Vader/Ahsoka Tano ($4.50), 6″ Jango Fett ($17.99), 6″ First Order Stormtrooper ($8.99) és így tovább. Ezen kívül 1-2 Transformers figura és számos Marvel Legends figura is nagy leárazáson van jelenleg. Vélhetően ki akarják söpörni készletüket, helyet adva az új termékeknek.

A HasbroToyShop e-boltjában július 4-re egy kupont szerveztek, tehát ha valaki vásárol és beírja a következőt: JULYSAVE17 akkor 20%-ot lefaraghat a végösszegből, bármilyen termékre vonatkozóan.

Az Amazon.com megfelezte a Jedha Revolt 4 Pack 3.75 inches szett árát és egy baráti, 13 dollár összegű vásárlás keretében bárki beszerezheti most.

Végül pedig a Toys R Us is kuponnal várja az érdeklődőket. A JULY15OFF egy 15%-os árzuhanást eredményez bármire a weboldalukon. Természetesen ez is csak július 4-én használható fel. Habár Joe és Star Wars nem nagyon található náluk, most nagy leárazások vannak True Heroes téren, így több repülő, csatahajó és szárazföldi jármű lesz remek árban.

[toyhypeusa]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s