A hónap ajánlata – Ismét Hake’s aukciók

A történelmi jelentőségű darabjaiból Kevin Watts ismét elad egy csomó darabot. S most láthatjátok is, mik azok, amikre tele pénztárcával lehet ráhúzni.

Headman egy különleges karakter volt a kilencvenes évek elején és hozzá tartozóan például a fej-sculpt eredeti változatát be lehet szerezni, ahogyan a műgyantából készített 2UP verzióját, a valódi prototípus, 1:18-as méretű műgyanta verziót, a kézzel festett paint master figurát, a még mindig zárt csomagolású test shot figurát, azt ahogyan eredetileg tervezték, hogy kinézzen, Kurt Groen prezentációs rajzát, melyet a Hasbro marketingesek meglátva azonnal akarták a figurát, Doug Hart hátlap rajzát, a mérnököknek szánt stíluslapokat, amelyekről elkészítették a pontos öntőformákat, az eredeti proof card mintát, vagyis gyakorlatilag szinte minden fázist.

Ugyanígy haladva Bullet-Proof nyomán a 2UP viaszfej sculpt, az 1:1 méretű első műgyanta prototípus, a 7.5 inches 2UP műgyanta prototípus festett változata, a test shot darab, a prezentációs rajz, Doug Hart hátlap grafikája, a DEF-es proof card mind valakinek a birtokába kerülhet.

Szerepel még a kései Shockwave műgyanta prototípusa és a  test shot verzió, a prezentációs rajz, stíluslapok, Doug Hart hátlap dizájnja.

Szintén ő árulja most a kései Cutter műgyanta verzióját, a végül kiadatlan Crimson Sabotage pakkból az összes figura prototípusát és a csónakot is. Nem lehet elmenni szó nélkül a hozzájuk kapcsolódó grafikák mellett sem, amik a filecardokon szerepeltek volna. Ahogyan ez a szintén filecard PP Lamprey grafika is gyönyörű. Ezek a DEF card art fóliák szintén beszerezhetőek, ahogyan ez a kiadatlan Seawolf borító grafika fólia sem elhanyagolható.

A végére néhány proof card maradt, és egy másik nagy bumm, a tervezett cobra tengeralattjáróról készült Guy Cassaday által alkotott rajzok, tervezetek sokasága és a ritkán látható prezentációs illusztráció. Az AGP hasonló grafikáját szintén ő készítette, ami viszont szerencsére eljutott a polcokra. Ez a fantasztikus, kézzel faragott polisztirol hardcopy verzió a gépről pedig azt mutatja, a számítógépes technikák előtt is létezett emberi zsenialitás és precizitás. Végül a Palisades mellszobrai közül a Destro verzió 6 inches prototípusa is új gazdára vár.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.