Bemutató – Marauder Task Force Valkyries – Flight-Ops

A korábbiakban már láthattátok a basic női figurát a Valkyries szériából és persze a Steady Cam gunnert is. Ezúttal a későbbi postázások közül a Flight-Ops figurával szeretnélek megismertetni benneteket. Ugyan alapvetően nincsen semmi őrült extra a figura mögött, mégis egy korrekt megjelenés, mely a kreatív kezek alatt válhat igazi bestiává. Ehhez pedig tökéletesen passzolnak a felszerelései, amik miatt külön érdemes figyelmet fordítani rá.

A megszokott módon, polybag-es, avagy zacskós csomagolásban kerül az emberek kezébe, de ez is azt a célt szolgálja, hogy ne csak nézegessük, hanem aktívan használjuk az adott figurát. Ez egy hasznos kis megoldás és időnként a Marauder szokott kiadni hátlapos figurákat, amiket felárért bárki beszerezhet, úgyhogy a MOC-gyűjtők sincsenek kizárva.

A Boss Fight Studio digitális tervezőasztaláról huppant az emberek ölébe ez a darab. Gyakorlatilag ugyanaz a konstrukció, mint a Night-Ops alkalmával. A test felépítése nagyon előnyös, ugyanis arányaiban jól érezhetően felülmúlja a Hasbro karaktereket és nem kell szenvedni a zsiráfnyak fájó problematikájával sem, a csípőízületnek hála. habár eredetileg ez a figura is az alkarvédős változattal van felszerelve, a könnyű csatlakoztatás miatt könnyen kicserélhetők a ruhásan tervezett alkarokra, és mindkettő kifejezett vizuális célt szolgál. A zipzárok szépen festettek és konkrétan ez a zöld árnyalat egy nagyon markáns alapízt ad ennek a figurának, ami kellemes érzést okoz tulajának. Valami miatt a saját lábán sokkal jobban áll, mint a fekete verzió és az anyaga is egy fokkal kellemesebb érzetet nyújt.Ezen áll vagy bukik egy modern akciófigura megítélése általában. Természetesen ebben is jól vizsgázik a valkűr hölgy, hiszen a könnyed ízületi pontok, a jó súlyeloszlás és a szabadon tervezett végtag mozgathatóság mind széles skálán biztosítja a pózoltatást, ami még inkább erősíti az emberben a szimpátiát. A csuklók modern gömbcsuklós mozgása lehetővé teszi, hogy eddig nem lehetséges módokon állítsuk be karakterünket.
A másik részlet, melyben ragyog ez a kiadás, az a felszerelések újszerű köre és persze a lehetőség, hogy egy alapvető figurából később bármit ki lehet hozni. A taktikai mellény telitalálat és jól idomul a testhez, ahogyan a színei is kiválóak. A sok lyuk lehetővé teszi, hogy bármilyen MTF darabkát ráaggathassunk, és így egy abszolút saját figurával legyünk gazdagabbak. Az alapcsomagban a mellény kibővült egy késsel, annak tokjával, egyéb tokkal, kisebb zsebekkel és egyéb építhető és variálható aprósággal, hogy eljussunk a walkie-talkie-ig, a mobiltelefonig és a tabletszerű, info panelhez, mely szintén ügyes húzás. Ám nem lenne köthető a repüléshez, ha nem egy csodás helikopter sisakot adtak volna ki hozzá. E sisak különlegessége, hogy a szemüveg rész egy csúszkával tolható a szemére, így két állásban is hasznunkra válhat, de nem akadályozó tényező. Ebben a méretben ez hatalmas dolog, és ehhez jön a kis mikrofon is, amivel abszolút pilótát köszönthetünk személyében. Ahogyan a képeken is látható, örömmel játszogattam el a variálható cuccaival és a planétán sokan mások is szívesen tesznek így. A szemüveg pöcke azonban túl vékony, és a sínben sajnos elég labilisen mozog. Ezt muszáj volt megemlítenem, mert így néha sikerül félrehelyezni a lehúzott visor-részt a karakteren. Ezt leszámítva viszont tökéletes.Rendkívül jól sikerült, stabil, személyre szabható figura, egy sor új felszereléssel és a nagyszerű sisakkal. Nem hiszem, hogy kell tovább magyaráznom, milyen frappáns válasz ez a kiadás a Hasbro “női” alkatú figurái számára. Lassan itt lesz az ideje, hogy felismerjék a nagy kiadók: nem ülhetnek kényelmesen a székben, ha a rajongók szívét akarják elhódítani…Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s