Hadi krónika 05-01

Hírek a G.I. Joe világából.
Nemrégiben került fel egy kép a színkódokkal a BAT Leaderről. Érdemes lehet végigmazsolázni:

A Super Deformed Joe verzió végre elérhető (katt ide>>):

Patrick Gray, egy egészen a szénceruzától a photoshopig sokféle eszközzel dolgozó művész újfajta köntösben álmodta meg Duke-ot:

A Robot Pajamas oldalon is felfigyeltek a vintage északi verziós hátlapokra, melyek új dizájnokkal és rajzokkal készültek. Akkoriban már létezett olyan törvény, melyen lőfegyverrel/szúró-vágó ezsközzel nem reklámozhattak játékot, így újra kellett alkotni számos hátlapot. Ezekből tettek közzé rengeteget az oldalon. Nagyon tanulságos.

Végül pedig egy nagyon érdekes legendának a nyomába eredtek páran. Tudvalevő, hogy Storm Shadow eredetileg a Cobrák oldalán kezdte szereplését, de aztán évek múltán átkeveredett a Joe térfélre. Larry Hama képregényrajzoló pedig pontosan elmesélte ennek az okát.

Nos, a legenda igaznak bizonyult: Hama ugyan örült, hogy egy ilyen remek karakter lehet az első ázsiai származású karakter a történetben, de teljesen lelombozódott, hogy gonosz szereplőként kell megírnia. Így eldöntötte, hogy valamilyen úton a jók közé fogja állítani. Erről így nyilatkozott az egyik IDW füzet végén. A helyzet adta lehetőségek nyomán pedig nem csupán a képregényben szivárgott át a másik oldalra, de a következő figura verzió már mint G.I. Joe mutatta be a közkedvelt karaktert.

[facebook, joeclub, alien robot monster, cbr, robotpajamas]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.