A pillanat emlékműve III. – fotópályázat

Kedves Olvasók/Rajongók!

Útjára indítom a harmadik pillanat emlékműve fotópályázatot, mely nagy népszerűségnek örvendett a korábbiakban is! Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ezúttal két kategóriát indítok, és mindkettőre egy-egy fotóval lehet pályázni.

A két kategória a következő:

  • A legötletesebb

Az ötletesség elve szerint fogjuk értékelni a műveket, tehát nem szükséges hozzá sem sok jármű és figura, sem pedig túl sok mozgalmasság. A lényeg a jól elkapott pillanat! Lehet akár naplementében utazó katonai csapat, akár a sötétből előbújó ellenség, de akár két figura egymással való interakciója (testbeszéd, kézmozdulatok) is bőven jelenthet első helyet ebben a kategóriában.

  • A legmunkásabb

Nos, itt aztán lehet bármilyen diorámát építeni, felvonultatni kisebb hadseregeket, de lehet használni photoshopot is, hogy egy robbanás effekt még hatásosabb legyen. A lényeg itt mindenképpen azon lesz, hogy időt és energiát nem kímélve hoztad össze az adott fotót!

A két kategória közti hasonlóság az, hogy mindkét esetben felhasználhatsz többféle játékvonalat, tehát ha éppen R2D2 menekül az Alienek ellen az is tökéletesen ide illő, csakúgy, mint egy Transformers – G.I. Joe crossover kép. A lényeg, hogy nagyjából maradjunk az 1:18-as méretnél (vagy 3.75 – 4 inch), tehát a figurák és járművek legyenek ebből a méretből. Egy TF – Joe crossovernél engedélyezett ha a robotot felnagyítod a képen.

A képek beküldésekor nincs megkötés, az utolsó pillanatig meg lehet gondolni, hogy melyik képet szeretnéd beadni a végén, tehát ha egy hét múlva kész egy fotó, elküldöd, de két hét múlva egy szerinted még jobb képet hoztál össze, lehet cserélni! Csak mindig a kontakt email címre (urbancobra.sf kukac gmail pont com) küldjétek a fotót, amit a következőképpen illesszetek be egy levélbe:

A levél tárgya ez legyen: “A pillanat emlékműve III.” – Fontos, hogy ha ez elmarad, akkor nem fogom figyelembe venni! Továbbá a képeknek találjatok ki frappáns címet. Egy egész történet elmesélése lehetséges egy képpel, de a cím is sokat hozzáad az egészhez, ezért érdemes ezen is gondolkodni!

A beadási határidő 2017. május 28. vasárnap éjjel 23:59.

További fontos szempont: csak az rendelkezik szavazati joggal, aki legalább egy képet beküld, így kiküszöböljük a kinek van több ismerőse dolgot. Mindkét kategóriában a beküldők megszavazzák a két nyertest, majd pedig sorsolással döntjük el, hogy a két nyereményből ki melyiket kapja.

És hogy mik a nyeremények?

1. nyeremény: The Loyal Subjects – G.I. Joe wave 2 figura (blind bag, tehát nem tudni, kit rejt a doboz)

2. nyeremény: 2017 Joeclub GIJCC Female Cobra Trooper (egy darab a hármas pakkból, még bontatlan)

Jó készülődést, fotóra fel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s