A hét custom anyagai

Remélhetőleg sikerül feléleszteni ezt a cikksorozatot is, mely megszűrve, válogatva mutatja be a külföldi (és gyakran hazai) próbálkozásokat, s ezeket rövid leírással lehet nyomon követni. A héten sok érdekesség történt szintén, de vélhetően jó pár alkotó neve ismerősen cseng majd.

Figura: Stalker és Rock N Roll

Hard-er Master sem ma kezdte az egyedi építgetést és festést, s újabb eredeti 13-as csapatából e két karaktert készítette el:

Figura: Zombie Shipwreck & Polly

the odinson szintén egy sor korábbi remek alkotásért felelős, és ezúttal is kitett magáért. A Walking Dead és zombifilmek szerelmesei bizonyosan értékelni fogják munkáját.Figura: USS Flagg Deck Crew és Breaker

OreoBuilder hihetetlen tiszta alkotásokat hoz tető alá és a korábbi kis custom contestre is nagyon megerőltette a kreatív énjét. Az anyahajón dolgozók méltatlanul elfeledett karakterek, ám most lehetőség nyílott arra, hogy egyet közelebbről is megnézhessünk az ő szemén keresztül – továbbá egy BFS custom utáni ihlet vált valóra ezzel a Breakerrel.
Jármű: Scav Wheeler

A készítő helrod szép festéssel és egy kis módosítással egészen új kontextusba helyezte ezt a Vasember járművet.Dioráma/jármű/figura: Isopod & Bends

indrox1 sajátos értelmezésben fogta fel a nem használt Joe-alkatrészeit és egy vagány tengeralattjárót és figurát hozott össze, no meg a mini dioráma hátteret, ami elképesztő részletgazdag lett.

Figura: Devils Private Operators

Digler egy egész csapat katonát készített, akik hihetetlenül izgalmasan mutatnak együtt. Sajnos több közeli képet nem mellékelt hozzájuk.

Jármű: Cobra Sidewinder High Speed Assault Tank

Blood Brigade szokás szerint rendkívül aktív, és ha valaki, ő pompásan Átlátja, hogy a Hasbro mennyi mindent kezdhetett volna a meglévő jármű részekkel. Ez utóbbi műve is a legklasszabbak közül való.[hisstank]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.