Hadi krónika 04-13

Hírek a G.I. Joe világából.

Alakul, formálódik a HASCON, mely a legfontosabb Hasbro márkák gyűjtőhelye lesz és amely egy igazi családi élménnyé válhat a Transformers, My Little Pony, NERF, Magic the Gathering, és még sok más márka által. A szeptember 8-10 közötti eseményre tehát mindenkit szívesen várnak!

Erről már készült egy promo videó is >>

Michael Bay közzétett egy videót, melyen az eddigi nagy harcokban az emberek között robotokat is láthatunk a nagy harcok közepette. Ez valahol a régi Dreamwave-DDP crossover képregényeket idézi. Talán valamiféle felvezető a filmes crossoverhez?

Készülget a Larry Hama figura, melyet a Fresh Monkey Friction és a Zica Toys készítget. Már látható az első, 3D-nyomtatott példányról készült fénykép:

Végül pedig.. egy nagyon érdekes projektbe fogott néhány lelkes tag és úgy fest, hogy a támogatók száma növekszik. A Joe rajzfilmből ismert Sentinel figurát szeretnék létrehozni és már készítettek egy prototípust, ami hosszú egyeztetések után született meg, amit az egyik kínai gyárral folytattak a készítési részletekről. A teljesen sorozatgyártásban készülő, de limitált számú figura 10 inch méretű lesz, tehát valamelyest a rajzfilmbéli méreteket próbálták követni.

A 125 dolláros áron filecardot és blueprintet is tartalmazó szettet már 96-an támogatták és jelenleg a várt összeg majdnem felénél tartanak.

Itt lehet támogatni a kezdeményezést >>

[hisstank]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.