Hasbro Pulse – A nők szerepei a G.I. Joe és a Cobra oldalon

A Hasbro Pulse új cikket tett közzé,. mely illeszkedik a hirtelen (és helyesen) megemelkedett számú női figura kiadási sorába.

Mi lehet a közös egy magasan képzett harcművészben, egy nagy taktikusban és egy veszélyes terroristában?  Mindannyian inspiráló nők a G.I. Joe univerzumban és részük van abban, hogy ma is ilyen népszerű ez a játékvonal.

Scarlett:

A kezdetekben már kitűnt a Ranger iskolában, majd a Langley-i titkos hadműveletek osztályán, a tengerészgyalogosok mesterlövész csapatában Quantico-ban, átmenetileg SASR képzésben és még sok más területen, végül a hírszerzésben találta meg a világát. Egyike azon keveseknek, aki olyan bevetésekre is indulhat, amiről legtöbb Joe-csapattársa sem tud (kivétel ez alól Snake Eyes lehet).

Lady Jaye:

A tökéletes titkosügynök. Lady Jaye magasan képzett színésznő, nyelvész, átváltozóművész. Ezen felül is rengeteg tekintetben átlag feletti képességekkel rendelkezik. Bármilyen társaságba képes beépülni, aki a hírszerzésben is jeleskedik, csakúgy, mint a frontvonalon.

Baroness:

Az európai arisztokráciát elhagyó nő tökéletes elegye az intelligenciának és a szépségnek. A végzet asszonya, aki radikális diákból a Cobra egyik vezéralakjává nőtte ki magát, aki a hírszerzés, kémkedés és szabotőrködés területein jeleskedik.

Mi teszi őket különlegessé?

Egy olyan világban, amit férfiak irányítanak, ezek a nők képesek voltak a legmagasabb szintre eljutni. Domináns alakjuk pedig rányomja bélyegét mindkét szemben álló oldalra és nélkülük nem lehetne az egyik sem, amivé váltak.

 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.