Vitruvian H.A.C.K.S. – Kokomo Toys exkluzív, második hullám, és kitek

A Boss Fight Fight Studio nem pihen. legutóbb ebay-re pakolták fel a Kokomo Toys exkluzív Amazon figurát, mely csodás ötvözete a Gorgonoknak és az amazon figuráknak.  Még mindig beszerezhető!


Ám emellett sok újdonság várt azokra, akik a NJCC-re ellátogattak. A BFS panel feltárta, hogy a második hullám első felvonásában jön majd a Female Elven Archer, Male Knight, Cave Faerie trió. A fantasy sorozat így három elég erős karakterrel indít! A nagy képgalériát érdemes megnézni a Toyark oldalán!


Emellett rendkívül izgalmas mini kiteket is adnak ki, afféle alap customizáló csomagokat. Ezek közt lesz Rodent, Anubis, Crustacean, egy Robot, bokszolók és a “The Old One”, mely egy csodás Cthulhu-szerű szett lesz. Sajnos azonban blind bag-ként lesznek kaphatók, vagyis előre nem fogjuk tudni, mit vásárolunk. 3 színben lesznek kaphatók: fekete, piros és fehér.

És.. halad a Bucky O’Hare széria is, most pedig büszkén mutatták be Jenny-t is, aki annak idején hiányzott a kiadásokból!


[hisstank, toyark]

Advertisements

2 comments

  1. A kigyoamazon elkepeszto! Foleg a fenyesarany felszereles, kivancsi lennek, hogy az ido mennyire eszi majd meg ezt a festest…
    A fantasy vonal szerintem tuti befuto lesz. Legalabbis nalam!
    A cicalanyert is megdobbant a szivem, a nyul lehet mase. 🙂 Kivancsi leszek a vegtermekre.

    1. Már a cserélhető fejek is wow! Ha ez nem megy a figura rovására, márpedig őket ismerve, nem fog. Bucky, Jenny és a többiek is nagyon durván ott lesznek..

      A fantasy vonal láttán még a végén én is elcsábulok.. elképesztő!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s