A hónap ajánlata – A Hake’s oldal rendkívüli darabjai III

feataukcio1

Úgy tűnik, hogy KrymsynGardImmoral ismét pénzszűkében, hiszen olyan egyedi és értékes dolgok kerültek fel az aukciós portálra, amitől az embernek kicsit könnybe lábad a szeme.

Arról csak zanzásítva ejtek szót, hogy korabeli Action Force eredeti oldalak és kiadáshoz használt lapok is a licitek tárgyát képezik, de nézzük, mikre érdemes odafigyelni. Itt van rögtön Scarhead, mely a Joe-történészek egyik leginkább nyomon követett darabja, ugyanis sokáig úgy hihettük a Dave Dorman könyvek alapján, hogy egy Cobra útonálló, ám kiderült, hogy a Slaughter’s Renegades csapat egyik tagja lett volna. Aztán az azóta méltatlanul elfeledett Gristle figura egy 2UP viasz fejmodellje, a műgyantából készült 2UP prototípusa, a stíluslapja, mely alapján az első 3D modellt készítették el és persze a prezentációs illusztrációja is kalapács alá került, ahogyan egy pár 1:18-as méretű figura is belőle: egy valódi prototípus, műgyantából és egy, műanyag test shot verzió.

Emellett a Rolling Thunder becses darabjaitól is megválik. Ilyen a kis járművének polisztirol prototípusa, az eredeti Guy Cassaday concept rajzok, Guy Cassaday prezentációs szkeccse. Ezen felül, eddig nem látott, és kiadatlan járművekről készült rajzok is licitálhatók. Ilyen a CRAB nevű Joe-jármű, mely egész messzire haladt a tervek alapján. És ilyen a Cobra Wedge is, mely impozáns lehetett volna.. Cassaday anno a RT mellett sok egyéb gépet álmodott meg, ilyen többek közt a Conquest repülő, s ennek a terveiből, s a Vacu-form polisztirol verzióját is magáénak tudhatja majd valaki. Ez utóbbi eljárás folyamán készítettek műanyag öntőformát a kifaragott jármű prototípusról.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.