Paddy Lennon & Brian Hickey – Total H.A.C.K.S.

featbemutat1

Korábban megemlékeztem a két alkotó első közös kiadványáról, mely a második filmes G.I. Joe figurák teljes megjelenését felölelte. A minőség megkérdőjelezhetetlen volt és mivel rendkívüli módon szorosra fűzték a kapcsolatot az akkori dizájnerekkel, akik később Boss Fight Studio néven külön utakra kényszerültek, az első szériás Vitruvian H.A.C.K.S. figurák kiadását követően el is készítették ehhez kapcsolódó anyagukat.

Már tavaly is elérhető volt a kiadvány, exkluzív borítóval, de a hatalmas amerikai postaköltség (nem az ő hibájuk, de akkor sem olcsó) miatt nem vásároltam meg akkor. Most viszont, hála európai bázisuknak, az etsy oldalukon keresztül ez roppant egyszerű volt. Készségesek voltak és szinte pillanatok alatt megérkezett. Azon felül maga a kiadvány is egy csoda. A 96 oldalas kiadvány egy kötelező darab mindenki számára, aki kedveli az efféle albumokat vagy kedveli a BFS csapat munkáját. A szép, vékony karton borításon belül minden lap fotópapírra nyomott, finom tapintású oldal, mely az alkotók és a BFS bevezetőit tartalmazza.


Ezen felül szinte hihetetlen hátterekkel készített dioráma képek sorakoznak fel, s a legfontosabb: biográfiával megtűzdelt, teljes alakos képek a figurákról, egészen a 4-5. hullám határáig, illetve az eddigi exkluzívok magába foglalásával. Így a dual packok is helyet kaptak benne. Szintén fantasztikus adalék, hogy több minisztorit is mellékeltek, és igényesen megformázott, szép betűkkel készítették a kellemes háttérszínre.Mindent egybevetve talán nem kell lepleznem tovább, mennyire erős a szimpátiám a két szerzővel szemben, ugyanis eddig kettőből két anyaguk lett csillagos ötös úgy, hogy utóbbi még a Retaliation könyvet is bőven túlszárnyalja.


Még nem késő megrendelni >>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s