Figura Insider – JoeClub Sub Viper

featfigurainsider1

Kisebb kihagyás után folytatódik a karakterek bemutatása, melyeket az exkluzív sorokban láthatunk és természetesen lassan az is kiderül, hogy mi volt ezen karaktereknek a múltja. Ezen alkalommal egy Club exkluzív figurát mutatok be, mely ugyan folyamatosan háttérbe szorult, de a figurák hátterében állók mégis látnak benne fantáziát.

A vízi csapatok fontos részét képezik a Cobra seregeknek, s ezért nem utolsó helyen mutatkozik be a Sub Viper. E katona vízalatti robbantás specialista, de képzett a közelharcban, remek pilóta, és az aknák szakértője.

Amikor a felettesek azt mondják, ugorjanak, ők azt kérdik, milyen messzire. A többi csapat csak ragacsos testűnek becézi őket, ugyanis inkább maradnak a sötét, nyálkás és vizes helyszíneken, mint a szárazföldön. Különleges kiképzésben vesznek részt, ahol elsajátítják, hogyan maradjanak mozdulatlanok órákig a víz felszíne alatt, hogy aztán másodperceken belül letámadják áldozatukat. Ha egy Joe szállító járművet pillantanak meg, akkor még rövidebb idő alatt cselekednek. nagyobb a motiváció. Tökéletesen használhatók arra, hogy egy Joe-járművekkel teli kikötőt teleaknázzanak észrevétlenül. Eközben a parti őrséget üldözésre “kérik fel”, majd bumm! Mindent szétrobbantanak. Minden Joe-közlegénynek fontos emlékeznie, hogy hiába “nedves” egy Sub Viper, akkor érzi magát elemében.

2001-ben jelent meg figura alakjában és az azóta hozzánőtt SHARC átfestéssel, a Wave Crusherrel jelent meg. A Sludge-Viper átfestés nagyon jól megkomponálttá vált – ami ugyancsak bizonyíték arra, hogy a kilencvenes években is készültek zseniális modellek, csak a színek voltak túl harsányak.

Majd eljött 2015 és szinte a semmiből bukkant elő újra a figura, természetesen modern kiadásban. habár a test helyenként furcsa ebben az összeállításban, a színeket jól eltalálták és az Aero Viper sisak ezen színekben valóban egyedi kinézetet kölcsönöz neki. A járműve pedig a mostanság elég gyakran használt, de ebben az esetben érthető SHARC lett, Wave Crusher néven.

Advertisements

One comment

  1. Köszönöm a cikket, jó volt olvasni róla, mert eddig eléggé elkerülte a figyelmemet. Önmagában nem is érzem benne az erőt, de a háttérsztorival megfűszerezve igazi csemege.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s