JoeCon 2017 – A hivatalos leírások: Battleforce 2000 vs BATS

feathirek1

Végre felfedték az ezévi convention szettet. Sokan remekül tippeltek, ugyanis az utolsó olyan alcsapat fog szerepelni, amit még a többség gyűjtött. Ez nem más, mint a Battleforce 2000 csapat és mellé felturbózott BAT csapatot fog kapni, aki választani fogja a dobozos vagy zacskós kiadást.

A BF 2000 csapat feladata mindig is az új, felszerelések, különleges fegyverek és prototípusok alkalmazása volt harci környezetben. A Cobrák azonban kifejlesztettek egy olyan új lézerrendszert, mely az egész világ biztonságát fenyegeti. Kanada nyugati régiójában, British Columbiában kell ezért állomásozniuk, ám azt nem tudják, hogy vadiúj BAT csapatok őrzik a létesítményt. Vajon a hideg és számító Cobra BAT vezér legyőzheti a Joekat?

Az első figura: Maverick

Maverick az eredeti figura alapján készült, levehető sisakja, mellénye van, emellett az eredeti, kicsit áttervezett pisztolyt és talpat kapott.

A 12 inches dobozos szettben pedig két különböző időszak ikonikus dolga is lesz, melyeket egy közös témában hoztak össze: G.I. Joe a dzsungelharc folyamán bezuhant egy ősi templomba, ahol meg kellett küzdenie kígyókkal, és elhozott egy arany kígyó ereklyét, s amikor a háborúnak vége szakadt, igyekezett újra felkeresni a helyszínt, immár az Adventure Team tagjaként.  A Marine Jungle Fighter és az Adventure Team, Jungle Survival felszerelés szett várja majd a rajongókat.

[hisstank, joeclub]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.