10 Joe termék, ami nem mutat rosszul 2017-ben a polcodon

featkollekcio1

Lassan itt az év vége és amellett, hogy lezárul egy újabb korszak kezdődhet valami új, és jelenleg még nagyjából ismeretlen. Azt is lehet tudni, hogy a Joe-k nem tűnnek el végleg a boltokból és hogy számos lelkes rajongó és egyéb cég is érdeklődik a brand iránt, ahogyan a filmes Hasbro univerzum szerves részévé is válhat majd az általunk nagyra értékelt csapat. Engedjétek meg, hogy a közelmúltból még elérhető, érdekes darabokat mutassak be, amik színesíthetik a gyűjteményeteket.

The Ultimate Guide to G.I. Joe 1982-1994

Mark Bellomo könyve már sokak számára ismert, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, ez a második kiadás a jelenleg ismert legbővebb és legelérhetőbb forrás, amely pár hibától eltekintve az egész ARAH időszak kiadásait sorra veszi, részletgazdag fotókkal és történelmi leírásokkal. Megkerülhetetlen darabja a gyűjteményeknek, és esszenciája, fontos kiegészítője minden vintage rajongó úriembernek és hölgynek, aki gyermekkorában vagy az új időszakban találkozott eme figurákkal és megkedvelte őket.

Megvásárolom >>

50th Cobra Legion Exclusive Action Figure Set

Egy nagyszerű hármas pakk, amit ebben az évben kaptunk meg a Hasbrotól és melyben seregépítők és egyénileg is használható karakterek is találhatók. Szerencsére a nőket sem hanyagolják a Hasbronál, úgyhogy külön figyelemre méltó szett lett, s remélhetőleg nem is az utolsó szett, ami elhagyta a kínai öntőgyárakat.

Megvásárolom >>

 

G.I. Joe: Cobra H.I.S.S. Tank: Includes Light & Sound!

Erről a megjelenésről az oldalon készítettem bemutatót. Egy csodálatos és kifejezetten nagyszerű áron beszerezhető gyűjteményi darab. A mini HISS minden porcikája méretarányosan lett lekicsinyítve és ezen felül az extra funkciók is rendkívül jópofák. Nem is beszélve arról, hogy jól megy hozzá a vintage Micro Force sereg is.

Megvásárolom >>

G.I. Joe A Real American Hero: Season 1.1

Ahogy a klasszikusok mondják “első album, egyes track”, lefordítva annyit tesz, hogy a nagyszerű Sunbow rajzfilm, mely hazánkban is sok éven át futott – megvásárolható eredeti nyelven, a 3 darab 5-részes minisorozat, melyek önálló sztorik is egyben és felvezették a későbbi nagy csatákat is. Ez a 4-lemezes, rengeteg extrával teletömött kiadás pedig további ínyencségeknek adott helyett, a PSA-k, régi bemutatót, reklámok és sok más érdekesség várja az érdeklődőket.

Megvásárolom >>

G.I. Joe – Renegades Pack

Ez a valóban a Renegades rajzfilm dizájnjait követő csomag jelenleg szintén jó áron vásárolható meg külföldről, mely négy karaktert rejt, nem meglepő módon Ninja Viper, Storm Shadow, Duke és Snake Eyes személyében. Ám eme figurák kinézete, felépítése nem teljesen megszokott, így a különlegességet kereső gyűjtők is megtalálják majd számításukat.

Megvásárolom >>

3DJOES – poszterek

Széles választékban állnak a különböző izgalmas 3DJoes kiadványos a weboldalon. Az oldal célja megőrizni az utókornak egy részletes adatbázist és ehhez különböző kiadványok eladásával igyekeznek fenntartani az oldalt. Ezek közül kiemelkedőek a bontatlan fotókat, dobozokat és akció pózba állított figurákat tartalmazó, 24×36 inch méretű plakátok. A gyűjteményes polcok mellé vagy fölé – de úgy önmagában is – pazar élményt nyújthatnak.

Megvásárolom >>

The Loyal Subjects – Red Jumper Baroness

A Loyal Subjects régóta elkötelezett Joe-rajongó cég, s az első szériás, igen korlátozottan mozgatható figurákat felváltották az új, 14 ponton mozgatható, kicsit a karikatúrák világára hajazó testarányok, és jópofa mimikák. Ezek közül a legújabb a limitált példányszámos Crimson Baroness, mely visszazárható bliszteres csomagolásban kapható. Érdemes lecsapni rá. nem csak “fekete bula” rajongóknak!

Megvásárolom >>

Kre-O G.I. Joe Jetboat Assault

Hivatalosan már nem gyártanak Kre-O Joekat, de még fellelhető nagyon sok dobozos kiadás abból a korszakból. Ennek egyik nagyon jól sikerült példánya ez a hadihajó, mely a több figurával, kisebb járművekkel rengeteg játékidőt biztosít, akár felnőttnek, akár gyermeknek. Azonban egy figyelemfelhívásra szeretnék kitérni: aki egy szettet vásárol, előfordulhat, hogy egyre többet szeretne, nagyon addiktív!

Megvásárolom >>

Steel Brigade T-Shirt

Sok helyütt kapni érdekes pólókat, de úgy gondolom ezen az oldalon igen széles a választék és ezek közül egy kevésbé használt, de annál klasszabb logo kerülhet a pólóra, mégpedig a Steel Brigade patch-en található dizájn. Sokféle pólóra lehet rendelni, úgyhogy nincs mese, ha eljutottál arra a szintre, hogy magadon is szeretnél hordani valami Joe-témát, ez egy jó alkalom erre!

Megvásárolom >>

12 inch Rock N Roll

Az eredeti vintage figura tökéletes nagy mása ez a kiadás, mely jelenleg nagyon jó áron érhető el. Az apró részletek szerelmeseinek, klasszikus Joe-figurák rajongóinak és persze a sok hellyel rendelkezőknek lehet egy kiváló élmény élőben.

Megvásárolom >>

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s