Eagle Force – Márciusig nyitva a backerkit, új figurákat is lehet választani

featef

Nem tudom, volt-e bárki rajtam kívül a környéken, aki támogatta ezt a projektet, de bízom benne, hogy igen. Ez most mindazoknak szól, akik esetleg nem látták vagy nem láthatták a legutóbbi hírlevelet:

A projekt halad előre, de mivel az utóbbi időben gyakorlatilag repkedtek a kickstarterek, így tulajdonképpen egy pici időt biztosítanak a támogatóknak, hogy pénzügyileg feltöltekezzenek, s március elején zárják csak le a backerkitet, ahol menedzselni lehet, hogy valaki a befizetett összegből milyen plusz figurákat vegyen meg. Hiszen egy kickstarterben nem csak az előre megadott összegért lehet támogatni, hanem bármekkora összeget be lehet írni. Így aztán ha valaki szimpla figurát választ, de három figura értékével egyenlő összeggel száll be, itt választhatja ki.

Plusz jó hír, hogy három figurát mellékeltek, amiket szintén lehet majd választani. Ezek mindegyike összeghatárhoz volt kötve, ám azokat nem érte el a támogatás, így most csupa jófejségből ezeket is megnyitják. Mégpedig a sokak által vágyott Kayo, Ultima Thule és Santini figurákat.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s