Hell Screamerz – A kickstarter beindult!

feathellscr

A korábban is bemutatott projekt végre napvilágot látott. A szinte egyszemélyes munkaterv egy sci-fi kaland sorozat beindítását tűzte ki célul, ahol két szembenálló frakció küzdelmét élhetjük majd át. A kickstarter pedig ehhez tökéletes alapot nyújt.

https://www.kickstarter.com/projects/hellscreamerz/hell-screamerz

A figurák 1:18-as méretűek, Joe-kompatibilisek és többféle felszereléssel látták el őket. Érdemes mazsolázgatni, remek szkafanderek, jetpack és fegyverek készülnek és nagyszerű csomagokkal, magasabb összeg esetén pedig egy moduláris űrhajóval is gazdagabb lesz, aki segíti az előkészületeket.

Katt ide, ha támogatni szeretnéd >>

 
Advertisements

2 comments

  1. Szerintem elképesztő, ahogy megálmodta a két szemben álló felet a srác. Van innen-onnan egy kis után érzésem, de ez semmit nem von le az értékéből! Maga a figura tervezetek is káprázatosak, nagyon kíváncsi leszek, hogy mivé növi ki magát az amúgy is szoros 4 inches mezőnyben!

    1. Szerintem az időpont is pontosan tökéletes volt arra, hogy eléggé támogatott legyen és a sci-fi vonal szerintem sok Joe-rajongót képes megfogni.Nekem a rajzok is borzalmasan tetszenek és szerintem a kártyákra is benevezem majd.

      Azonban érződik, hogy kezd a 4 inches dolog összeszűkülni. ha lesz még 1-2 komolyabb eresztés, mint a zombis projekt, azok még befurakodhatnak, de ha nem dobnak fel valami egészen markánsan izgalmas ötletet, akkor könnyen hoppon maradhatnak, amire a 20-25 dolláros figura ár is rátesz egy lapáttal. Durva, hogy pár év után azt lehet mondani, aki lemarad, az kimarad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s