MASK – Lesz-e saját film vagy játékok?

featmask

Erre roppant kitérő választ adtak az illetékesek. De kezdjük az elején. Egy külföldi interjúban faggatták Akiva Goldsmant, aki az írói kör tanácsadója és “pásztora”. Kiszedve a sallang, önfényezős részeket, az derült ki, hogy mindig egy sztorink a körvonalait próbálják összerakni, vagyis hogy hogyan kapcsolódnak egymáshoz a Hasbro Filmes Univerzum (HCU) különböző márkái. Úgy, mint a Transformers, G.I. Joe, MASK, ROM, Visionaries és a Micronauts. Ezt később megtoldják a mélyebb részével a forgatókönyvnek, vagyis rendesen kidolgozzák  történetet. Természetesen állandó hangsúlyt kap, hogy modernizált, a mai fiatalok számára befogadható történeteket kreáljanak.

Hogy mi jött ki ebből?

Terveztek egy második világháborús G.I. Joe témát és a nyolcvanas években, Detroitban élő fiatalok egy csoportja rátalál valami varázslatra, amitől képesek irányítani spéci járműveket.

Elég szomorú, hogy ennyire futotta, amikor tálcán kínálja a jelenleg futó képregénysorozat, hogy a MASK katonák felszerelése egyértelműen a kibertroni technológia vívmánya és ez sokkal összeegyeztethetőbb, mint a vuduzás…

Mivel öt éves tervekben gondolkodnak (honnan is ismerős ez  szám.. hmm), így egyelőre kizárt, hogy a következő években tűnne fel egy egész estés MASK film, és mivel a filmhez köthető a játékok megjelenése, így pláne nem egyszerű jóslásokba bocsátkozni, de az biztos, hogy valamit nagyon is akarnak kezdeni a márkával.

[agentsofmask]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s