G.I. Joe 3 – Eltolva…

feathirek1

Eddig is számtalanszor cikkeztem a blogon, hogy bár benne van a levegőben, de vagy nincs meg a megfelelő forgatókönyv, vagy a rendező személye bizonytalan, míg most az egyik ünnepelt színész, Byung-hun Lee, aki Storm Shadow-t alakítja, most elmesélte, hogy vélhetően Dwayne The Rock Johnson-ra várnak, ugyanis úgy hallotta, annyira betelt Roadblock megszemélyesítőjének a naptára, hogy nem tudna más filmet elvállalni. Márpedig, itt két egész hasonló dolog ütközhet egymással, ha ez így van. Egyrészt a G.I. Joe franchise építése nyomán most úgy fest, szeretnének kitartani az állandó főszereplők mellett, akik sokszor levetve a maszkjukat, felfedik, kicsodák és így az ő rajongóikat is szeretnék megszólítani. Másrészt, például The Rock most pályája csúcsán van és számtalan franchise építésben részt vesz. A Fast & Furious volt az egyik ilyen a Joek mellett, de most itt a jövendőbeli Jumanji, Baywatch is még több más film is.

forrás: instagram

[hisstank, screenrant]

Advertisements

2 comments

  1. Bevallom, nekem nincs bajom Rock személyével, de kicsit úgy érzem, hogy kezdik túlkanonizálni. Az előző filmben én nem estem hasra a szerepeltetésétől, onnantól, hogy Duke-ot elvesztették, szinte teljesen beleolvadt az átlag szereplő gárdába. Hozzá képest a Zartant alakító csóka egy csoda volt, így nem tudom, hogy mennyire érdemes pl. rá kihegyezni a dolgokat. De nem vagyok én film rendező, csak fogyasztó, mit tudhatok ezekről a dolgokról? 🙂

  2. Valóban, de most sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy választhassunk színészek között. Aki elkötelezett, azzal kell boldogulni. Pláne, hogy a szerződésük is köti őket még egy filmre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s