Legends of the West – Hamarosan kickstarter!

featbfs

A JoeCon-on bemutatkozó Legends of the West egy rettentő sikeréhes projekt, mely mögött számos, a G.I. Joe kötelékéből is ismert alkotó is megfordul. A saját projektjükhöz a Boss Fight Studio segítségével készítettek digitális stíluslapokat, és közeleg a nagy bejelentés – és tekintve azt, hogy most robog az Eagle Force és jön hamarosan a Hell Screamerz, illetve a zombis projekt, no meg az új Joek is a láthatáron, és akkor még semmi másról nem beszéltünk… De a lényeg, nincs megállás!

A főként eddigi amerikai westernfilmekből és könyvekből merítő játékvonalban ugyan nincsenek a jogdíjak miatt hivatalos nevek, de ez talán nem annyira baj, így bárki felruházhatja az adott figurát kedvenc tulajdonságaival. Számos karakter lesz, melyet már az első hullámra ígérnek. Ami plusz újdonság, hogy tervezgetnek egy lovaskocsit, lovakkal. A lovak nem lesznek mozgathatók, de a hámot le lehet venni róluk. A jármű, a lovak és egy kocsis körülbelül 129 dollárba kerülne.

A kickstarter októberben fog rajtolni.Advertisements

One comment

  1. Megjegyzem, szerintem éppen az lett volna a legnagyobb szó, hogy ha mozgathatóak lettek volna a lovak ebben a méretarányban. Magát a postakocsit egy playmobil is tudja helyettesíteni. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.