Hell Screamerz – Trónkövetelő 1:18-as méretben?

feathellscr

Nemrég teljesen véletlenül bukkantam rá erre a projektre, mely októberben majd egy kickstarterben fog kiteljesedni. Az első hullám két űrfrakcióról szól. A Hell Screamerz és a Divine Hammer csapatok mérik össze erejüket egy óriási űrcsatában. Solomon Witt szinte egyszemélyes modellező-kreátor a projekt mögött és elmondása szerint egy régi családi történet az, amit próbál a gyűjtők elé tárni, persze kicsit felturbózott kivitelben. A figurák szinte teljesen a modern G.I. Joe figurák mozgathatóságával és testfelépítésével rendelkeznek, de tekinthetjük úgy is, mint egyfajta nemhivatalos Star Brigade dolog, hiszen a színes szkafanderek, spéci felszerelések és a karakterek kivitele ezt mutatja be. A készítő szerint jó és rossz oldal nem létezik, ám mégis e4gyelőre úgy tűnik, a Hammer csapat az, amelyik emberszerűbb és emberibb kinézetű, míg a Screamerz brigádban vannak fura eltorzult fejek is bőven. Az izgalmas energiatőröktől a plazmafegyverekig és egy moduláris űrrepülőn keresztül a számtalan kézzel és számítógéppel készített dizájnok nagyon ambíciózus ötletsorra engednek következtetni. tervben vannak női karakterek, illetve egyelőre a Screamerz csapatból lehet látni félkész prototípusokat, de azt kell mondani, szépen néznek ki. Nem szabad figyelmen kívül hagyni őket!
 

 

 

[hivatalos oldal]

Advertisements

4 comments

  1. Elég jónak ígérkezik! A koponyás fickó kifejezetten megmozgatta a fantáziámat, de összességében nem hiszem, hogy valóban nekem készülnének ezek a figurák. Már a Star Brigadet sem tudtam megemészteni. 😀

    1. Igazából azt azért is fogalmaztam bele, hogy esetleg lehessen kötni a joekhoz, de lehet, hogy űrkalózok lesznek, vagy valami tök más hátterük akad. A sztori az sokat fog segíteni szerintem, ha értelmes lesz és ki tudja, milyen egyéb figurákkal lehet majd számolni.

      Szerintem a sisakok kimagaslóan jól néznek ki és van benne valami érdekes és elgondolkodtató.

      1. Engem az űrbéli dolgok kevéssé vonzanak. Sokkal inkább leköt a fantasy, mint a sci-fi. Ez alól az Alien és a Predator kivételt élvez. 😀 Azért kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e kinőnie magát.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s