Hadi krónika 07-16

feathirek1

Hírek a G.I. Joe világából.

A heveny nyári esőzések közepette azért jut idő arra, hogy pár új információval bővülhessen bárkinek a tudástára, aki eme sorokat olvasgatja.

A Prime 1 Studio ismét egy karakter szobráról rántja le a leplet kicsi teaser fotójával. Azt gondolom az olvasók túlnyomó többsége fel fogja ismerni, hogy Serpentorról van szó.

GeeWunner új szettjei is előreláthatólag jönnek egész pontosan augusztusban. A Wolverine 2.0, a Hisstank és a Mobat LEGO-Kre-O változatai impozánsak és hűen követik az eredeti járműveket. Erre tessék hozzájuk >>

Nagy foglalásokba kezdett a Hasbro. Korábban megvásárolta a Backflip Studios-t, mely egy mobiljáték fejlesztő csapat, s most az animáció világában kebelezett be egy céget. Nem is akármilyet. A Danger Mouse és az Amazing World of Gumball sorozatok készítőjét, a Boulder Media-t vásárolták meg. Bár egyelőre konkrétumok nincsenek, viszont Brian Goldner szerint új platformokon folytathatják a minőségi történetmesélést, s ehhez akár hozzácsaphatjuk a G.I. Joe rajzfilm projektet is, melyről volt már szó korábban.

[hisstank, generalsjoes, variety]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.