A hónap ajánlata – Legacy of G.I. Joe darabok

feataukcio1

Kevin Watts nagyon leégett, így muszáj kitörnie a szűkölködésből. Sajnos ehhez néhány fantasztikus szkeccset és stíluslapot kénytelen elárverezni. A Hake’s oldalon találhatóak az aukciók és elképesztő, milyen egyedi dolgokról van szó, melyek párjukat ritkítják.

Itt van például egy korai Frag-Viper dizájn, merőben más, mint az, amelyiket végül megkaptuk. Overkill, azaz a BAT Leader stíluslapja, Kurt Groen elgondolása a kinézetről, és más, korai kinézetek. Szintén Kurt Groentől a BAT II, Randy Elliott Major Altitude-ja, de van itt még HEAT-Viper proof card, Dave Dormen Sci-Fi v2-es festménye, ugyanezen figura prezentációs rajza és prototípusa, nem mindennapi 2UP verzió Lifeline-ról, és egy preprodukciós darab a Power Fighterből és egy kézzel festett Mindbender.

Ha már ilyen nehezen alakul eme darabok sorsa, amik vélhetően a következő évtizedben nem lesznek újra kikiáltva, legalább jó árban menjenek el a számára.

Advertisements

One comment

  1. A 2-es BAt az brutál jól néz ki a rajzon. Mondjuk, szerintem figurának sem utolsó, kár, hogy a felszereléssel (cserélhető kezek) csínján bántak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s