JoeCon 2016 – Helyszíni exkluzív kiadások

feathirek1

Ahogy azt évek óta megszokhattátok, a Club azoknak is kedveskedik, akik megérkeznek a Conra, s sokféle kettes, hármas szettel és persze járművekkel is készülnek. Az évi felhozatal a következő:

  • Air Raid Freebie Figure
  • Sky Patrol Sky Striker
  • Sky Patrol Sky Sweeper
  • Cobra Hydra with Areo Viper
  • Sky Patrol J.U.M.P. 6-Pack
  • Heli Vipers 3-Pack
  • G.I. Joe Glider 2-Pack
  • Freefall

Érdekes választások, bár jó néhány borítékolható volt. Air Raidhez a Skydive – Ripcord moldot használták, ami egyelőre nem agyonhasznált darab, ám kérdéses, hogy mennyire van még szükség rá. Még nem láttam róla túl sok képet.
A SkyStriker csodálatos, mint mindig, és a krómfestéssel egy újabb nagyszerű kiadással lettünk gazdagabbak. Ami azt illeti, ha már szinte biztos volt, hogy Sky Ravent nem adnak ki, ez – mivel újabb jármű a sub-teamnek, az ára ellenére jó választás.
A Sky Sweeper nagyon szép a képeken, a sok ív és törés remekül mutat ilyen színekben. Ilyen szempontból kicsit sajnálatos, hogy a ROC éra miatt csak annak nincs belőle, aki éppen akkor kómában feküdt – de mégis érdekes elgondolás.
Hasonló a helyzet az Aero-Viperrel és a Hydrával, bár kompaktsága miatt a kisebb hellyel rendelkező gyűjtőknek must have darab lehet, főleg mivel magas árakon megy el a pilóta, mindmáig.
A JUMP pack széria furcsa ötlet, ám a kis felszerelések, amik miatt új funkciókkal bővül egy figura, sosem rossz elgondolás.
Heli-Vipers – én nagyon vártam, mivel minden figura adott volt ennek a kivitelezéséhez. A rotoros hátizsákok szép homage-t szolgálnak a régi kiadáshoz, és bár aranyárban mérhetik, hármas pakknak remek választás volt.
Sosem volt kedvencem a modern glider, mivel egy darab műanyag és kész, de legalább a színeikben a korabeli kiadásokat idézik. A testdarabok választása engem meglepett, de ettől függetlenül két kedvelt figuráról van szó.


<hisstank>

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s