Figura Insider – FSS 3.0 Bombstrike

featfigurainsider1

A következő alanyunk egy kései karakter, mely a gyűjtők által kevésbé favorizált kétezres évekbeli érából származik. Mégis, kiállta az idő próbáját, hogy megújult formában kerülhessen újra a lelkes rajongók kezei közé.

A kódnév egy tizedeshez köthető. Mégpedig Alyssa Renee Stall nevéhez, aki a Stall testvérek harmadik tagja, s korábban mindkét bátyjáról beszámoltam az oldalon. Előretolt irányítóként mindig a csetepaték elejéből veszi ki a részét, ugyanis felderíti az ellenséges hadiszállásokat. A testvérei, Dwight és Thomas szintén Joe-ként kezdték pályafutásuk, ám, míg Dwight Barrel Roll néven tesz mindennap a terrorcselekmények ellen, a másik testvér a Cobrák kötelékéhez csatlakozott Black Out néven. A harmadik Világháború történései alatt Bombstrike Törökországban állomásozott, míg jelenleg a Blue Ninja – Red Shadows – Cobra összeesküvés után nyomozott, amíg el nem kapták a Cobra tudósai.

Az első figura 2005-ben jelent meg, s a korához meglepően jól tervezett, nőies figura sokak számára fontos darabbá vált. A színek és a remek felszerelés mellé a karakteres új női arc mindenképp sokban járult ahhoz, hogy közkedveltté válhasson.

A folytatás tíz év múlva érkezett, vagyis az FSS harmadik szériájában. Bombstrike ugyanis jól bejáratott női testdarabokból és egy új fejből építkezett, amit a BFS készített a megjelenéshez. A nagyszerű színek és a jól válogatott felszerelés ellensúlyozza az agyonhasznált mold okozta repetitív érzést, s így, egy nagyszerű megjelenéssel gazdagodik, aki beruház rá.

3 comments

  1. Szerintem annyira nem “agyonhasznált” a mold, hiszen – amennyiben nem csalnak meg az emlékeim – ebben az összeállításban (RoC Cover Girl felkarok, lábak, Lady Jaye alkarok, Renegades Scarlett test, teljesen új öntvény fej) máshol nem jelent még meg. Azt mondjuk sajnálom, hogy a mellkas nem másból táplálkozott, mert így – bár a kinézete jól hozza a modernizált női katonát védőmellényben – pont a v1-es hangsúlyos eleme veszett el. 😀 Ő nem szerepelt annyit a képregényekben? Valahogy kevesebb háttér infot kaptunk most, mint megszokhattam.

    1. Van benne igazság, bár itt arra gondoltam, hogy ha már exkluzív, akkor egy mellkassal még megdobhatták volna a figurát. Mindenesetre nem lennék kiakadva, ha egyszer találnék belőle jó áron 🙂

  2. Igen, jól láthatod, sajnos neki nincs annyira mély eredettörténete, de így is a Stall-háború és némely kisebb epizódszerep, mely jutott neki, bebiztosította, hogy a rajongók emlékeiben mindig is élni fog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.