Bemutató – FSS 3.0 GIJCC Hit and Run

featbemutat1

A minap került ki a karakterről szóló leírás, s hála kollégánknak az adott figurával kapcsolatos benyomásait is megosztotta kis közösségünkkel. Így bárki, aki gondolkodik  a beszerzésén, tiszta képet kaphat róla:


Érdekes karakternek állunk elébe. Ha végignézzük a kiadásokat, elég sok helyen szerepel ez a terepszínes arcú, hegymászó fenegyerek. Már majdnem megvettem a 25th-s verziót, amikor megláttam a Hasbro Vault kirakatát pár éve és persze benne őt. Egy kis idő elteltével meg is jelent Night Force színekben, és onnan már csak idő kérdése volt a v1-es kinézet felturbózott alkatrészekkel.

formszin2
Érdekesen összetett figura sikeredett. 30. évfordulós Lifeline és Ultimate Retaliation Firefly ötvözöte. (mindketten hihetetlenül jó figurák), viszont a Mouse alkarok nem fogtak meg annyira. Pont nekik köszönhetően még a csuklók teljes körű mozgathatósága sem segít a fegyver élethű tartásán. Színekben először nem akarták bezöldíteni a látszó testrészeket, de a rajongók nagy kérésére ez megoldódott. Viszont az ízületi részeken, pl. csukló – a “zöldelés” hiányzik. A pöttyözött borosta és a festett haj a kopasz koponyán kicsit vicces is, de önmagában a figura hihetetlenül jól néz ki. A csíkozás, a kis patch-ek a karon lévő zsebeken nagyot dobnak az összhatáson. A piros szemüveg a zöld sisakon is kellemes, és egyből szimpátiát kelt a figura kinézetének.
mozg2
Ahogy írtam imént, két nagyon jól összerakott kiadás ötvözetéből sikeredett figura, ezért mást nem mondhatok, mint hogy minden lehetséges mozgáshoz szükséges pontot tartalmaz ez a figura: Fej, váll, könyök, csukló, mell, comb, térd, klasszikus boka.felszerel2
Sisak, tuningolt M4, 2x pisztoly, kés, kampó, kötél 2x forgó kampóval.
Sajnos az övrendszer a hátizsákkal egyben van, de mivel a hevederek még a lábán is körbe érnek – ezért a levétele eléggé bonyodalmas procedúra. Más hevederekhez képest – ezek nem akadályozzák a combok teljes mozgását, ami egy kellemes csalódást okozott a számomra.

No és a sisak is, hála a festett hajnak, elég könnyen leesik, így a tömítés megoldást kellet újból használni. Amit nagyon szeretek a figuráknál: ha az adott felszerelést teljesen magukon tudják hordani a figurák. Sajnos egy ilyen képet elfelejtettem készíteni – de ez minden akadály nélkül megvalósítható.

vegered2
Számomra egy kellemes csalódás a figura. Valahogy rosszabbat vártam, és egyre jobban kezdek beleszeretni. Maga a kinézete olyan összhangot kelt, hogy ez a karakter már nem egy csatában nyerte elismerését, és még tucatnyi harcmező van, ahol zengik a nevét. Részemről 8.5 a 10-ből, ugyanis vágni kellett a könyököknél, hogy élethűbb legyen a fegyver fogás.


Eredeti galéria >>

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s