25. évfordulós preprodukciós figurák

feattort1

A G.I. Joe történelem nagyon gazdag sztorikban és szerencsére egyre több fennmaradt stíluslap, kép és figura mutatja be, milyen tervei voltak a Hasbronak. Ezek közül a ritkábban bemutatott modern vonal kerül előtérbe, ugyanis Fire_Fly felhasználó felfedte gyűjteményének egy részét. A műanyag színek senkit ne zavarjanak meg, arra volt szüksége a gyártónak, hogy láthassa, hogyan fog passzolni, kinézni az adott figura és ehhez maradék műanyagot használtak, illetve festéket nem, hogy a modellezés, az apró dizájn részletek jól látszódjanak.

A képeken Ripper, Zartan, Lady Jaye, Battle Armor Cobra Commander, Viper, Rock & Roll, Beachhead, Tomax és Xamot illetve egy kiadatlan fejű Mjor Bludd látható. Ez utóbbit levehetős sisakkal tervezték.

[hisstank]

Advertisements

4 comments

      1. Lehet. Mondjuk kinezetre engem arra az idoszakra emlekeztetnek, amikor maganyosan lehetett olyan regi figurakat venni butikokban, bazarokban, amik mindenfele testekbol voltak osszeallitva. 🙂

      2. Igen és ráadásul nekünk pont vannak ehhez köthető emlékeink, habár Amerikában sem voltak ritkák a KO figurák, de az egy másabb dolgot képviselt náluk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s