Hadi krónika 12-17

feathirek1

Hírek a G.I. Joe világából.

Kedves rajongók, íme egy kis adalék, hogy nem alszanak sem a Club háza táján, sem a Hasbronál.

A minap közzétettek egy nevetségesen pici fotót az aktuális Inferno BAT figuráról, azaz ez már nem egy sima átszerkesztett kép. A Club pedig minden kétséget eloszlatva hozzáfűzte, hogy az egész figura és a cserélhető kézfejek is piros átlátszó műanyagból lesznek:

A másik hír, hogy a Hasbro és a Paramount még szorosabbra fűzi kapcsolatát. A játékgyár saját filmes cége segítségével, mely az Allspark Pictures címet viseli, most azon töprengenek, hogyan tudják egységes mozis univerzummá gyúrni a G.I. Joe, MASK, Visionaries, Micronauts, ROm világokat. Elsőre nem tűnik rossznak, DE! Ha jobban megnézzük, a MASK a Joekkal simán megfér, viszont a többi három brand egy sokkal másabb stílust képvisel, kicsit mágiával, természetfelettivel foglalkozó univerzumok, amik önmagukbn teljesen szerethetőek, de így egybegyúrni.. kérdéses, hogyan akarják ezt véghez vinni.

Ahogy a Hisstankon is megjelent, egyszer volt már hasonlóra példa, ugyanis megjelent egy Unit E nevű füzet, amiben eleve számos Hasbro márka képviseltette magát.

[hisstank, joeclub]

Advertisements

2 comments

  1. A kis méretű képről már sokat olvastam az amcsi fórumokon…viszont már nem előszőr járunk úgy, hogy igéretekkel etetnek minket. + a színvilágába kevesebb festés is került. HA jól láttam akkor a vállaknál a feketét kihagyták – de remélem, hogy nem igaz.

    A Hasbro univerzumnak valaki nagyon jól megírta – lehet, hogy sorozatok lesznek. És azok fognak valahogy egy story-ba szövődni. Ami nekem érdekesnek tűnik, hogy a MASK képe a rendőrökről szól. Valami azt súgja, hogy lehet Matt Tracker bár a Joe-nak fog dolgozni, lehet hogy saját rendőr alakulata lesz vagy hasonló.
    De hogy hogyan rakják össze Action Man-el és Visionaries-el…az tényleg érdekes lesz))

  2. Az atlatszo muanyag hamarabb oregszik, kevesbe strapabiro. Lehet, hogy latvanyos lesz, de nekem tuti kihagyos. Az olvasszunk ossze mindentrol eloljaroban nem kialtanek farkast, majd kiderult, mit sikerul kihozniuk belole. En kicsit azt erzem, hogy a kevesbe sikeres brandeket megprobaljak egybe fesulni, hogy meg nagyobb athallas legyen a gyujtoi korokben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s