Figura Insider – JoeCon Skystriker

featfigurainsider1

Lassan már csak az exkluzív jármű szettek pilótái maradnak és befejeződik a JoeCon figurák bemutatása. Most ezúttal a hármas pakk utolsó tagja következik, amely először jelenik meg modern formában – hivatalosan.

A Rhode Island-en született Alexander P. Russo egész magas szintig vitte rendfokozatok tekintetében. Alezredesként szolgált a légierő kötelékében. Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis édesapja mellett nőtt fel, aki szintén egy repülőtéren dolgozott az irányítótoronyban. Az akadémia elvégzése után a tiszti iskola akadályait is sikerrel vette és pilótaként kezdte pályafutását. Eredetileg rengeteg alkalommal Conquest X-30-asokkal repült, és Cobra Island-en kívül is számtalan hadszíntéren csillogtatta tudását. Egy alkalommal 15 Mambát lőtt le, amivel súlyos rést ütött a Cobra védelmi vonalon. Bajtársai csak a levegő akrobatájának hívják.

A később megalakuló Tiger Force oszlopos tagjává vált, ugyanis nagyon jól összebarátkozott a Tiger Rattel, ami egy, a Cobráktól zsákmányolt Rattler átalakított változata volt. Később tartalékos tagként volt jelen, a Harmadik Világháború című sztoriban szintén rengeteg támadásban vezette a gépét sikerre.

Az első figura pontosan a TF Tiger Rat pilótájaként látta meg a napvilágot 1988-ban. Habár a test átfestés volt, a felszerelései és szép színei kivívták a rajongók szimpátiáját.

2015-ben tért vissza a TF Eagle Hawk személyzeteként és bár Tripwire fejét kapta meg, összességében így is hasonlít a rajzokra, amikkel árulták anno a szettet. A színek és a többi testrész harmóniája pedig részben furcsa, de mégis kellemes kiadást eredményeztek, persze jó néhány kiegészítővel megtoldva.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.