NJCC 2015 – Marauder Task Force panel

featmar

Végre láthatták is a szerencsések, milyen csodálatos figurákkal folytatja megkezdett útját a MTF, melyhez sok százan szponzorálták a projektet a kickstarteren. A fotókon láthatjátok a női figurák prototípusait, illetve az új férfi karakterek preprodukciós változatait, amik már közel sorozatgyártásra szánt darabok. Míg utóbbiakat akár már ebben az évben is kezdhetik szállítani, a hölgyekre még várnunk kell.

Advertisements

2 comments

 1. A sivatagi hölgy már tuti nem szomjas. 😀

  Azt remélem, hogy a sisak nem így fog állni a fejükön, mert ebben a formában ez elég..hmm.. kiábrándító lenne. Illetve nem tudom, de baj van a balanszukkal? mintha mindegyik támasztaná a mögötte lévő plexit.

  1. Nem hiszem, hogy sok kész állapotú női figurájuk van, én is óvnám az enyémet, amíg nem kezdődik meg a tömeggyártás 😉

   Ugye a kézzel festetteknél hajlamos lepattogni a festék erőltetésnél, így szerintem nem nyomogatták rá a talpra a hölgyikét.

   A sisakról nem tudok nyilatkozni, de elképzelhető, hogy amögött is ilyen áll. Én akkor fogok aggódni, ha a kész figuráknál lesz ilyen probléma 🙂

   Emlékszem, hogy egyik Toy Fair-en a Joek is alig tudtak megállni a saját lábukon, és öklömnyi méretű ragasztógyurmát pakoltak a lábuk alá 😀 De ott is preprodukciós figurákat tettek közzé.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s