Figura Insider – JoeCon Annihilator

featfigurainsider1

A 2015-ös JoeCon egyik figyelemmel kísért szeletét a be nem mutatott exkluzívok adták. A szettek között pedig feltűnt egy újabb nem is olyan régen látott ismerős. Ez volt az Annihilator.

A karakter seregépítő mivoltát a filecard sem tagadja. Destro elit katonáiról beszélünk, akik speciális propelleres hátizsákkal repülnek a levegőben, minden eshetőségre felkészülve. Köztudott, hogy Destro egy zseniális üzletember. Az Annihilatorok pedig részvényesei a MARS birodalomnak, segítenek eladni a legmodernebb felszereléseket a MARS Technologies ügyfeleinek, vagyis mindenben Destrot segítik. Első alkalommal Sierra Gordoban teljesítettek szolgálatot, de több ízben összecsaptak a vasgránátosok ellenfeleivel. A tisztjüket betölteni hatalmas dicsőség és kihívás, ezért a nagyon képzett és megbízható Iron Grenadier katonákból lehetnek repülő védőbástyák.

A figura 1989-ben látta meg a napvilágot és a rajzfilmek és képregények miatt gyorsan közönségkedvenccé vált. Az eredeti színei ráadásul nagyon a karakterhez nőttek. A lila és narancs tökéletes egyvelege és a speciális felszerelés, no meg a klasszikus alakú sisak alapozta meg hírnevét.

Ezután viszont valahogy mindig kimaradt a “szórásból”. Egészen 2012-ig kellett várni, amikor az idei évhez hasonlóan extra csomagban lehetett kapni őket, immár exkluzívként. A kicsit tompított színekkel igyekeztek elérni, hogy szélesebb kör tetszését nyerje el. Sajnos azonban az elavult 25. évfordulós testdarabok nem segítettek ezen.

A 2015-ös verzió sem másabb ennél, s csupán színeiben alakul máshogy az élete. Ezúttal a narancs-lila helyett a fekete-vörös-ezüst-arany kombináció, vagyis az eredeti IG színek öltöztetik a kiadást. Magas ára miatt azonban csak a nagyon erősen a figurához kötődőknek ajánlott ezek beszerzése.

Advertisements

4 comments

  1. Bevallom 25th test ide vagy oda, nekem nagyon tetszik ez a figura!
    A vintage darabot szerintem mindannyian a tűzokádó hadműveletben kedveltük meg nagyon:)

  2. Én is mindig úgy tettem fel a hátizsákra az irányító kart, ahogy a rajzfilmből kivágott képen látszik. Az új testű figuráknál van vmi különösebb ok rá, hogy megfordították?

  3. Jó kérdés, én is úgy használom. Talán így kevesebbet takar a karból fotókhoz, illetve.. fene tudja, lehet így jobban tudja megfogni ezekkel a karokkal.

    Ha jól megnézed, a 2012-es figura a fegyverét is fordítva tartja 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s