G.I. Joe Renegades: ezért nem lesz második évad

Megdöbbentő hírt adtak közzé a külföldi HUB nevű csatorna szóvivői, amelyből kiderült többek között az is, hogy miért nem lesz második évada az egyébként ígéretes rajzfilmsorozatnak. Az ok prózai: nem jelentek meg a rajzfilmmel egy időben a játékok és ezért a felvásárlópiac később szinte figyelmen kívül hagyta a játékokat. Sajnos ebben van valami, de azt is elárulták már, hogy erős csúszásban volt a Hasbro a figurákat illetően és nem tudták tartani a lépést a rajzfilm megjelenéseivel. Itt már csak egy nagy kérdés van: mivel a Hasbro az egyik tulajdonosa a HUB csatornának, melyen elsőként debütált a sorozat, így vajon miért nem tudták ők maguk szinkronba hozni a két eseményt? Persze, voltak olyan hírek is, mely szerint a második film okozta berobbanás miatt nem lett folytatása a mesének, viszont ezt az előzőekben bemutatott képek tanulsága szerint a Retaliation film már 2009-ben a levegőben lógott, tehát nem érhette őket ekkora meglepetés. Az itt közzétett cikkbe azt hiszem ez a történet is beleférne…

[hisstank]

5 comments

  1. Eleg szomoru mar onmagaban az is, hogy nem lesz, mi tobb, a szeriaba tartozo karaktereket sem adtak ki mind. Pedig a Barono szerintem nagyon komoly ebben a sorozatban (is)! Noh meg az alap csapatbol kihagyni Roadblockot is eleg nagy butasag volt figura teren… Es a Coyote!!!

  2. Kár érte.
    nem voltam a legnagyobb követője a rajzfilmnek , ha elcsíptem néztem, de szomorú,hogy egy G.I.joe rajzfilm így eltűnik a semmiben egyenlőre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.