Hadi krónika 01-19 II

Hírek a G.I. Joe világából.

– Az ebayen rövid ideig kaphatók voltak a dollar store Joe-k repaint verziói, amikről sokáig nem lehetett tudni, vajon idővel fellelhetők lesznek-e bárhol is. Nos, a helyzet az, hogy van rá esély. A képeket alul találjátok.

– Megjelent egy kép a Hot Toys új figuráiról, ezen belül is Roadblock és Storm Shadow fedte fel “magát”.

– A FSS Joeclub figurák második duója is postázásra került Az első alkalommal Dice és Jinx került kézbe, most pedig a Nano BAT és Quarrel jelentek meg. Ezúton is gratula az előfizetőknek, szép darabokkal gazdagodik a gyűjteményük. Természetesen idővel a figurákról készíteni fogok leírásokat, hogy mindenki megismerhesse történetüket.

– A Retaliation második hullámába tartozó Sneak Attack Storm Shadowról is megjelentek fotók, így végül nem marad zsákbamacska, hogy milyen figurák jelennek majd meg hamarosan.

– A filmről is érdekes dolgok láttak napvilágot. Egyrészt kiderült, hogy Duke miatt mégsem forgattak az anyaghoz plusz részleteket, vagy legalábbis nem annyit, amennyire az egyszeri rajongó gondolt. Így még az is megeshet, hogy végül mégsem hagyják életben a karaktert – vagy ha igen, az csak nagyon a film végén derül majd ki. Szintén ide kapcsolódó információ, hogy az első film egyik sztárja, a Ripcordot alakító Marlon Wayans örömtelinek nevezte, hogy kihagyták a folytatásból, így olyan filmekben szerepelhet, amik intelligensebbek. A kissé szurkálódó interjú lényege részben érthető, másrészt viszont elgondolkodtató, hogy a ROC készültekor és utána is a karrierjének egy fontos pontjaként nevezte meg a filmet. De úgy tűnik, változnak az idők…

3 comments

  1. Ezeket a repaint verziólkat én is nézegettem,de bevallom nekem a Trooperből pl sokkal jobban tetszik a fekete verzió.

    Marlon Wayans nyilatkozata meg…
    Hagyjuk.kicsit a savanyú a szőlő jut róla eszembe,hisz kb az első film megannyi negatívumaként talán pont az ő karaktere vitte a prímet…

  2. A HOTtoys figurái lélegzetelállítóan élethűek, de ezt ugyebár a név köteleznek is be lehet lassan tudni. Aki ilyen “babákat” gyűjt, szerintem nagy kincsekre tehet szert!

    Az újrafestett dolláros figuráktól annyira nem vagyok elragadtatva, szerintem a fekete testű trooper (ahogy azt Pedersen is említette) messze felülmúlja ezt a kék-sárga variánst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.