Zartan: Playmobil szettek

A következő írással kaptam meg a képeket:

Arra gondoltam, hogy egy kis playmobil anyag is felkerülhet az oldalra!
Meggyőződésem, hogy a mi korosztályunk 28-35 a gi joe mellett a playmobillal is sokat játszott! Legalábbis én nagyon!

17 comments

 1. WOW, ez aztán… nem találok szavakat. Én konkrétan tudtommal Playmobillal nem, de az annak mintájára gyártott magyar változattal sokat játszottam. Egyszer egy Iron grenadier helyett egy kis magyar huszár szettet kaptam anyukámtól, ágyúval, lovakkal, miegymással. A másik két kedvencem a lovagok, és Mátyás haderői voltak 🙂

 2. Nem kispálya, gratulálok! 🙂
  Én már nem is emlékszem mik voltak meg, de most hogy mondjátok volt vár, talán fekete sereg is, de a 3 királyok voltak a legjobbak – néger figurával, tevékkel, pálmafával 🙂

 3. basszus!!!!
  az államat majd összeszedem.
  ez nem semmi látvány és gyűjtemény!!!Gratulálok.

  micsoda sztorikat lehetne itt fotózni te jó ég!

 4. pléjmobilom nem de Shenk Károly álltal gyártott figuk voltak.. nem is kevesen.A kiadottak 80 % megvolt. Sőt volt IGRACHEKEM is.
  hehe.. na kitudja mi az 😀

 5. A kedvenc játékaim voltak ezek a magyar kiadású Shenk figurák, egészen amíg az első G.I.Joe-mat megkaptam. Nagyon sok volt belőle, és volt egy váram is hozzá – mikor már G.I.Joe-ink voltak a haveroknak meg nekem is akkor sokszor játszottuk hogy a vár a Cobráké és a Joe-k elfoglalják.
  Valóban 20 ft volt darabja – ezért mikor az első G.I.Joe figurát megvetettem szüleimmel 200 ft-ért, az akkor nagyon soknak tűnt.

 6. Én is kiskoromban ( no meg most 32 évesen ) játszottam velük, és összekombináltam a gi joe-kat meg a shenken ( playmobil ) t! Majd egyszer, hegépítem a playmobil várost megint ( ugyaanis nincs mindig kint, mert amint látható az egész szobát elfoglalja ) aztán a uss flag anyahajót valahova odarakom, csinálok egy destro castlet- és…. majd hozom a képeket! Örülök, hogy kellemes emlékeket idéztem bennetek fel! Mellesleg van egy 120 fős kék playmobil hadseregem, a képen az nincs rajta, azok voltak a cobra közkatonák. Már nem mert abból is van vagy 50. 🙂

 7. Én mindig cobra várat építettem belőle. A joek megpróbálták bevenni, persze hasztalanul. Voltak más figurák, he-man és barátai, ha ők is előkerültek akkor a joek és cobrák együtt nyomták le a gonosz radioaktív mutánsokat. Majd később 13-14 évesen dobozba került a rendszer egészen kb az elmúlt pár évig, mikor a joek újra felütötték fejüket….

 8. Felhívom a nagyérdemű figyelmét, a vár egyik csücsképben lévő piros ruhás spártai katonákra! Azok ugyanis a 300 című filmből, customok! Egyet majd közelről lekapok, és hátha az oldal tulaja felteszi a netre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.